Miloš i drugari s klase lumpovali do zore: Biković proslavio rođenje sina, tradicija ispoštovana

Miloš i drugari s klase lumpovali do zore: Biković proslavio rođenje sina, tradicija ispoštovana

Autor: | 11/01/2024

0

Miloš Biković proslavio rođenje sina

Miloš Biković, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, u utorak je postao tata. On i njegova izabranica Ivana Malić dobili su sina, kome su dali ime Vasilije. I, kako već običaj nalaže, organizovao je veliku feštu povodom rođenja deteta. Trajalo je do zore, a izgleda i kasnije.

Instagram

 

Dok se mama oporavljala u porodilištu, ponosni tata okupio je ekipu sa kojom je studirao. Na snimku koji je podelila njegova koleginica Tamara Dragičević vidimo i Miodraga Radonjića, Jelisavetu Orašanin, Ninu Janković, Anju Alač... Nina je objavila i zajedničku fotografiju sa lica mesta.

Pročitajte:  Nas troje - Prvo oglašavanje Miloša Bikovića nakon što je postao tata, fotka će vas raznežiti

Ne znamo koliko puta su Milošu pocepali majicu, ali jedan deo tkanine završio je zavezan oko njegove glave. Da li je neko možda uzeo "pelcer"? Ni to ne znamo, budući da su se nabrojani glumci već našli u ulozi roditelja, neki i više puta.

Kako će izgledati Bikovićev život sad kada on i Ivana više nisu sami? Pre nekoliko dana u emisiji „Pop Tok“ na „Novoj S“ otkrio je da će sa porodicom živeti na relaciji Beograd–Moskva, jer je za glavni grad Rusije vezan poslom.

Pročitajte: Nisam rastao kao dete bogataša, možda moj sin hoće... Ovako je Miloš Biković govorio o porodici

- Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo-vamo. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još