Vreme je za ovakve stvari! U dom Miloša Bikovića stigla je ona, devojka Ivana oduševljena FOTO

Vreme je za ovakve stvari! U dom Miloša Bikovića stigla je ona, devojka Ivana oduševljena FOTO

Autor: | 08/12/2022

0

Dom Miloša Bikovića spreman za praznike

Miloš Biković na društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije sa snimanja, ali često tu zaluta i neka sekvenca iz privatnog života.

Popularni glumac pod budnim je okom javnosti, naročito kada je reč o njegovoj izabranici Ivani Malić. Par je romansu započeo prošle godine u Rovinju, a prvo zajedničko pojavljivanje usledilo je na premijeri filma „Južni vetar 2 ‒ Ubrzanje“.

Pročitajte: Ženi se Miloš Biković! Evo gde je svadba, oglasio se glumac povodom divnih vesti (foto)

Ata Images

 
 

Iako se u javnosti retko pojavljuju zajedno, izgleda da su Miloš i Ivana „iza kulisa“ nerazdvojni. Zgodna Crnogorka često objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja, čak se pričalo da su se dok su boravili na Maldivima verili.

Pročitajte: Samo još da izvadi prsten... ili je to već učinio - Biković sa devojkom u luksuznom rizortu poznatom po najlepšim venčanjima FOTO

Instagram

 

I dok čekamo lepe vesti iz njihovog ljubavnog života vodimo vas u beogradski dom Miloša Bikovića gde su se novogodišnje lampice već usijale i sve je spremno za predstojeće praznike.

Pročitajte: Miloš Biković najduže je voleo nju - Posle četiri godine ljubavi raskid je sve potresao, njihov brak i dalje mnogi priželjkuju

Instagram

 

Instagram

 

Popularni glumac i njegova lepa izabranica pohvalili su se kako su ovog decembra okitili jelku i kratko poručili: „Opet je vreme za ovakve stvari“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti