Ana Ivanović iznenadila promenom izgleda, možete li da je prepoznate?

Ana Ivanović iznenadila promenom izgleda, možete li da je prepoznate?

Autor: | 10/01/2024

0

Novi izgled Ane Ivanović oduševio javnost

Praznovanje je završeno, svet se vraća u svakodnevne koloseke, mnogi od nas u novu godinu su ušli sa velikim planovima na kojima su već počeli vredno da rade. Neki su odličili da kalendar „načnu“ sa novim imidžom. Među njima je i Ana Ivanović.

Instagram

 

Slavna teniserka danas je objavila fotografiju kojom nas je vrlo pozitivno iznenadila. Odlučila je da malo promeni izgled, i mora se priznati da joj ovo izdanje stoji - fantastično. Štaviše, toliko je efektno, da je još više istaklo njenu prirodnu lepotu i crte lica.

Pročitajte: Kad se male ruke slože... Ana Ivanović pravi kolače za praznike sa najslađim pomoćnicima

„Povratak na set u 2024. Jedva čekam sve što dolazi ove godine!“, napisala je pored slike iz šminkernice, otkrivši da će naredni meseci biti uzbudljivi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Iako je krajem prošle godine uzburkala javnost fotografijama sa teniskog terena, u punoj opremi, teško da ćemo je ponovo gledati na takmičenjima. To bismo svakako voleli, ali Ana sada ima važnije, porodične obaveze.

Pročitajte: Hajdemo u planine - Pogledajte u kakvoj idili Ana i Bastijan uživaju ovih dana

Tu je i njena kozmetička kolekcija, kojoj će se uskoro pridružiti novi preparati, a brojne fanove ne prestaje da oduševljava odevnim kombinacijama i majstorijama iz svoje kuhinje.

Instagram

 

No, vratimo se novom imidžu. Sudeći po komplimentima u komentarima, promena se očigledno svima sviđa, makar bila i kratka. Lepa Beograđanka u kosu je utkala za nijansu tamniji ton, a malo je eksperimentisala i sa mejkapom, glamuroznijim nego inače, verovatno za potrebe snimanja.

I, šta drugo reći kada je ona u pitanju, nego – savršeno!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti