Smanjuje holesterol, reguliše rad štitne žlezde i usporava starenje: Ana Ivanović ne može da zamisli dan bez ovog napitka

Smanjuje holesterol, reguliše rad štitne žlezde i usporava starenje: Ana Ivanović ne može da zamisli dan bez ovog napitka

Autor: | 02/04/2024

0

Napitak Ane Ivanović protiv stresa i starenja

U prevodu sa japanskog mača znači „čaj u prahu“. Ovaj napitak vekovima je dobro poznat u Zemlji izlazećeg sunca, a poslednjih godina postao je popularan i širom sveta zahvaljujući pozitivnim efektima po zdravlje. Blagodeti su zaista brojne.

Alicja Neumiler/Shutterstock

 

Između ostalog, jedna šolja dnevno poboljšava koncentraciju i eliminiše toksine iz organizma, pa su ga mnogi uključili u jutarnji ritual i potpuno zaboravili na kafu.

Pročitajte: Obrok salata Ane Ivanović pomoći će vam da na brz i zdrav način izgubite kilograme

Mača čaj, bogat antioksidantima, kao i sastojcima koji smanjuju stres i nivo holesterola, obavezan je i na meniju Ane Ivanović. Ovim moćnim eliksirom često počinje dan.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

Nekadašnja teniska zvezda drži se zdravog načina ishrane, a na Instagramu je nekoliko puta otkrivala pratiocima kako pravi svoju “latte” verziju. Obično je to napitak sa bademovim mlekom.

Pročitajte: Predlog Ane Ivanović za savršeno zdrav doručak - Lako se sprema, a sastojke već imate u kuhinji

Tako nam je i pre nekoliko dana pokazala kako izgleda njeno „mača jutro“. Energetski buster je zelene boje i vrlo je ukusan, o zdravlju da i ne govorimo.

Yingko/Shutterstock

 

Mača čaj igra važnu ulogu u održavanju pažnje i dobrog raspoloženja, smanjuje stres, usporava proces starenja, uspešno se bori sa različitim virusima, bakterijama i upalnim procesima, reguliše rad štitne žlezde, a kalorije i masti sagoreva brže od običnog zelenog čaja. Eliksir mladosti!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs SVEN HOPPE/AFP/Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još