Ana Ivanović čestitala Božić u stajlingu od kojeg će vam se zavrteti u glavi

Ana Ivanović čestitala Božić u stajlingu od kojeg će vam se zavrteti u glavi

Autor: | 07/01/2024

0

Ana Ivanović čestitala Božić u savršenom stajlingu

Posle katoličkog Božića, u porodici Ivanović-Švajnštajger na red je došao i pravoslavni. Ana i Bastijan slave i poštuju oba praznika, pa se njihovim domom, punim ljubavi, harmonije i dečjih osmeha, danas pronelo i malo srpske tradicije.

Instagram

 

Slavna teniserka obratila se i armiji fanova na Instagramu. Bila je kratka: „Srećan Božić“ i fotografija od koje se mnogima zavrtelo u glavi, i to ne samo zbog visokih štikli.

Pročitajte: Kad se male ruke slože... Ana Ivanović pravi kolače za praznike sa najslađim pomoćnicima

Naime, lepa Ana odabrala je impresivnu kombinaciju za ovaj svečani dan: kožni šorts, crne čarape, duboke čizme u kojima su do izražaja došle njene duge noge. Gornji deo autfita čine bluza sa printom i kratka jakna u trendi nijansi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Pljušte komplimenti ispod slike, smenjuju se sa čestitkama za Božić koje stižu iz svih krajeva sveta, na različitim jezicima. "Imaš srce od zlata", poručio joj je jedan obožavalac.

Pročitajte: Luksuz je uopšte nije zanimao sinoć - Ana Ivanović pokazala kako možete da izgledate kao milion dolara jednostavnim komadom

Neki su primetili da je ovog puta na božićnoj fotografiji sama. Nismo videli kako pravi tradicionalne poslastice, što inače obožava da radi, a društvo joj tada obično prave deca. U svakom slučaju, još jedna modna lekcija zanosne Beograđanke, i to – praznična!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti