Za nju nema zime: Ana Ivanović ne prestaje da nas oduševljava odevnim kombinacijama

Za nju nema zime: Ana Ivanović ne prestaje da nas oduševljava odevnim kombinacijama

Autor: | 24/01/2024

0

Stil Ane Ivanović ne prestaje da nas oduševljava

Ana Ivanović nastavlja da oduševljava Instagram svojom zimskom modnom kolekcijom. Pre nekoliko dana pokazala je pratiocima jedan božanstveni model kaputa, klasičan i elegantan, kako ona već voli, a onda smo je videli i u fantastičnom skijaškom odelu, u kakvom ne možete da je promašite na stazi.

Instagram

 

Budući da i dalje sa porodicom uživa u zimskoj idili u austrijskim Alpima, u planinskom domu koji su ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger nedavno sagradili, slavna teniserka dala nam je još neke predloge za ove hladne snežne dane.

Pročitajte: Hajdemo u planine - Pogledajte u kakvoj idili Ana i Bastijan uživaju ovih dana

Najnoviju kombinaciju čine duks nežne bež nijanse u teddy stilu, koji se savršeno slaže sa asesoarom za glavu, elegantnom i simpatičnom fluffy kapom, ispod koje se oči jedva naziru, ali zato je tu prepoznatljivi osmeh lepe Beograđanke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Nema zime u ovakvom autfitu, čak ni na hladnom planinskom vazduhu. Udobno i cosy u isto vreme. Detalje od sličnog materijala imaju i trendi cipele, koje takođe deluju komforno.

Pročitajte: Ana Ivanović pokazala kako možete da izgledate kao milion dolara jednostavnim komadom

Ispod fotografije se nižu komplimenti. Neko je napisao „veoma stajliš”, što je i najadekvatniji opis autentičnog, šik stila kojem je zanosna teniska zvezda oduvek bila odana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Natural Performance promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti