Većina žena ne bi ni pogledala ovu haljinu, ali Ana Ivanović je ponosno nosi, bez grudnjaka: Prekriva svaki višak, a materijal hladi FOTO

Većina žena ne bi ni pogledala ovu haljinu, ali Ana Ivanović je ponosno nosi, bez grudnjaka: Prekriva svaki višak, a materijal hladi FOTO

Autor: | 09/07/2023

0

Haljina Ane Ivanović mora da se nađe u garderoberu 

Ana Ivanović svakodnevno deli modne lekcije na društvenim mrežama i svojim stilom inspiriše mnoge dame koje u letnjim danima, žele da izgledaju sofisticirano, baš kao i slavna teniserka čija modna izdanja ostavljaju bez daha.

Brax

 

Tako se nedavno pojavila u letnjoj haljini, koja u izlogu mnogima ne bi privukla pažnju, ali je Ivanovićeva ponosno ponela i to bez grudnjaka.

Pročitajte: Pokazala ga je konačno - Ana Ivanović prekršila svoje pravilo na društvenim mrežama, prizor topi srca

Kako smo mogli da vidimo na fotografiji u pitanju je bela haljina sa ukrasnim vezom, resama i tankim bratelicama, a ono što je posebno privuklo pažnju, jeste lagan i prirodni materijal haljine koji je idealan za letnje dane pred nama.

Ana je uz haljinu obukla i bele jednostavne sandale, koje su se savršeno uklopile u celokupan stajling, a ispod njene objave nizalo se na desetine komplimenata upućeni na račun izgleda naše sportistkinje.

Podsetimo, jedna od naših najboljih teniserki početkom maja na svet je donela treće dete. U početku je vešto krila trudnoću, a o polu bebe nagađalo se čak i nakon informacija da će par dočekati još jednog dečaka.

Nedavno je, prilikom susreta sa nemačkim medijima, lepa Beograđanka otkrila da bi devojčica sigurno donela veliku promenu u njen život jer je navikla na energiju koju imaju dečaci. Ipak u dom Ivanović-Švajštajger stigao je još jedan dečak, i sada javnost čeka da sazna kako se najmlađi član porodice zove.

Pročitajte: Mislili su da ih niko ne gleda - Ovako se Bastijan zaista ponaša prema Aninoj majci, slike sa letovanja otkrile istinu FOTO

Njena figura uopšte se nije promenila čak i posle treće trudnoće, a Ani je stroga disciplina pomogla da održi svoj besprekorni izgled.

Pridržavanje zdravom načinu života za nju je apsolutni imperativ, čak i u drugom stanju. Naša teniserka je redovno trenirala i pazila je da se hrani zdravo, tako da nije ni čudo što čak i sada nema višak kilograma. 

Instagram

 

Verovatno bi ugodila sebi "zabranjenim" poslasticama sa vremena na vreme, ali kalorije bi lako potrošila na treningu ili u šetnji, a zdrave recepte rado je delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još