Lepša i od holivudske dive: Fotografi su se sinoć gurali da vide Anu Ivanović

Lepša i od holivudske dive: Fotografi su se sinoć gurali da vide Anu Ivanović

Autor: | 30/01/2024

0

Ana Ivanović u Berlinu napravila pometnju

Ana Ivanović sinoć je napravila pravu pometnju u Berlinu. Doduše, nije joj to bio prvi put, ali sada je uspela da u senci ostavi i jednu holivudsku zvezdu.

Ana Ivanovic Instagram Printscreen

 

Za događaj u organizaciji popularnog brenda za negu kose "Schwarzkopf" lepa Beograđanka odabrala je haljinu u kojoj je izgledala kao... 

Malo će biti ako kažemo neki od najtraženijih svetskih top modela. Neka bude jednostavnije, a efektnije - izgledala je kao bomba!

Pročitajte: Luksuz je sinoć uopšte nije zanimao: Ana Ivanović pokazala kako možete da izgledate kao milion dolara u jednostavnom komadu

Neko je, u brojnim komentarima punim komplimenata, primetio ne samo da je bila božanstvena i da zrači prirodnom lepotom, već i da s godinama izgleda sve lepše, kao Monika Beluči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

U isto vreme, bila je to prilika da slavnu teniserku vidimo u nešto opuštenijem, čak provokativnijem izdanju, s obzirom na činjenicu da preferira sportsko-elegantni stil koji, bez ikakve sumnje, savršeno nosi.

Pročitajte: Ana Ivanović pokazala kako možete da izgledate kao milion dolarau  jednostavnom komadu

Ana je ponela dugačku crnu haljinu sa bretelama koja otkriva leđa i ističe njenu isklesanu figuru. Na Instagramu je pokazala kako se spremala za veliko veče, počev od kreiranja frizure kojom je takođe plenila.

Društvo na glamuroznom događaju u glavnom gradu Nemačke pravila joj je, između ostalih, i popularna glumica Dajana Kruger.

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Alexander Hassenstein/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još