Ovo je pravi razlog zašto Marija nije iznela trudnoću: Surogat-majka bila je jedina opcija

Ovo je pravi razlog zašto Marija nije iznela trudnoću: Surogat-majka bila je jedina opcija

Autor: | 16/12/2023

0

Marija Šerifović postala je majka početkom decembra, a dečaka Maria dobila je uz pomoć surogat-majke.

Trenutno se mama, baka Verica i mališan, koga smo imali sinoć prilike prvu put da vidimo, nalaze u Americi odakle bi do Nove godine trebalo da stignu u Srbiju.

Posle divnih reakcija i pozitivnih komentara ljudi, muzička zvezda se oglasila na Instagramu.

Edvin Kalić

 

- Malo sam ostala bez teksta... Prvi put u životu! Hvala vam što delite radost sa mnom! Vidim da ste svi šokirani, zatečeni i u neverici... To dokazuje samo jedno - započela je priču Marija. - Imam prijatelje zlata vredne! Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada!

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak Maria Šerifovića - Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

- Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti i sada... Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta i dokle god hodam, stojim i postojim, je sve moje vaše!  A sada idem da mućkam mleko - napisala je Marija Šerifović.

Ranije u intervjuu otkrila je ono što javnost nije znala - da je godinama pokušavala da ostane u drugom stanju i da dobije bebu.

Instagram

 

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene - kaže Marija i dodaje da o svom zdravstvenom stanju ne želi detaljno da govori.

Pročitajte: Verica Šerifović plače od sreće, Marijin otac zatečen: Ništa nisam znao o tome, zabranila mi je...

- Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat-materinstvo je konačno bio moj jedini izbor.

Instagram

 

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Posle svih tih genetskih ispitivanja saznala sam da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario - rekla je Marija za Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti