Aleksandra Prijović zapalila Zagreb, haljina bacila publiku u trans

Aleksandra Prijović zapalila Zagreb, haljina bacila publiku u trans

Autor: | 02/12/2023

0

Aleksandra Prijović održala prvi koncert u Zagrebu

Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od pet velikih koncerata u zagrebačkoj Areni, rasprodatih nedeljama ranije. Čim je izašla na scenu, publika je pala u trans, za šta je, između ostalog, bio zaslužan i fantastičan stajling. Svi su, naravno, jedva čekali da vide šta je izabrala za ovaj događaj.

Ata Images

 

Mlada pevačica pojavila se u elegantnoj beloj haljini sa kristalima i dubokim izrezima na dekolteu i donjem delu. Na početku spektakla kratko se obratila prisutnima i dirnula ih emotivnim rečima.

Pročitajte: Zauvek ućutkale zle komentare - Prijovićka i Lepa Brena zajedno na bini, ne mogu da obuzdaju suze

- Ne znam šta da vam kažem osim hvala. Hvala vam na ljubavi i podršci, i što smo zajedno učinili nešto što nikada do sada nije viđeno. Vratiću vam ljubav pesmom, srcem i dušom - rekla je Prija, čijim se nastupima u Hrvatskoj neki nisu radovali.

Ata Images

 

Pored svojih hitova, dobro poznatih u svakom kutku regiona, Aleksandra je otpevala i jedan stari – „Hajde da ludujemo“. Gosti iznenađenja bili su Aco Pejović i Željko Samardžić.

Doživljaj su upotpunili i ostali autfiti, posebno kratka crna kožna haljina sa neobičnim detaljima, koja je otkrivala ramena i noge. Bila je to spektakularna žurka koju će Zagreb dugo pamtiti.

Ata Images

 

U glavni grad Hrvatske stigla je nekoliko sati pred koncert sa sinom Aleksandrom. Dočekao ju je suprug Filip Živojinović, a emotivni susret prilikom izlaska iz vozila zabeležile su i kamere. Filip je došao dan ranije, sa čak sedamdeset članova ekipe, kako bi se pobrinuo da sve protekne savršeno.

Pročitajte: Hitno saopštenje Aleksandre Prijović povodom sporne izjave da nije samo srpska pevačica

Tako je i bilo – savršeno. Priju u Zagrebu čekaju još četiri koncerta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti