Luksuzan početak godine: Milica Milša i Žarko Jokanović uživaju na drugom kraju sveta

Luksuzan početak godine: Milica Milša i Žarko Jokanović uživaju na drugom kraju sveta

Autor: | 01/01/2024

0

Milica Milša i Žarko Jokanović dočekali novu godinu u Singapuru

Milica Milša i Žarko Jokanović dočekali su Novu godinu nekoliko sati pre ostalih građana Srbije. Naime, poznati par je pred sam kraj 2023. otputovao na drugi kraj sveta, u Singapur, gde uživa, što bi se reklo, za sve pare. Zaslužili su, naravno, tu nema nikakve dileme.

Instagram

 

Protekle sezone oboje su danonoćno radili na "Zakopanim tajnama", jednoj od najgledanijih domaćih serija - Žarko kao scenarista, Milica u glavnoj ulozi - pa je red i da sebi daju malo oduška. Odabrali su lepu metropolu, zapravo grad-državu, na krajnjem jugu azijskog kontinenta.

Pročitajte: Komšije su sigurno ljubomorne - Terasa Milice Milše je pravi rajski vrt, minimalizam ne postoji u njenom rečniku

S obzirom na to da pratiocima na Instagramu uvek šalju razglednice kad pobegnu negde na odmor, a putovanja su oboma na vrhu liste omiljenih hobija, ni ovog puta nisu zaboravili da podele album sa fotografijama. Čista egzotika, ali i čist luksuz!

Milica se javila video snimkom iz ogromnog bazena na vrhu zgrade na krovu hotela i čestitala Novu godinu. Brčkala se i prvog januara, doduše u moru koje okružuje ostrvo Sentoza, najjužniju tačku Azije, kako je objasnila u objavi.

Pročitajte: Milica Milša u suzama zbog supruga - Ono što joj je Žarko uradio nikada se ne zaboravlja

Vrlo brzo se javio i njen suprug, snimkom na kojem vidimo koliko im prija ova daleka destinacija, koja nije tako često na travel meniju naših javnih ličnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

I Žarkov i Miličin profil obasuti su gomilom lepih želja, čestitki, pozdrava, a njihova koleginica Srna Lango iskoristila je i priliku da se malo našali: "Samo takve muke zauvek! Srećna Nova!".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti