Preko dve decenije su u braku, a sve je kao prvog dana: Pogledajte kako su Milica Milša i njen Žarko izgledali na venčanju

Preko dve decenije su u braku, a sve je kao prvog dana: Pogledajte kako su Milica Milša i njen Žarko izgledali na venčanju

Autor: | 09/09/2023

0

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića je za primer

Milica Milša i Žarko Jokanović već 23 godine uživaju u braku punom ljubavi i poštovanja. Vreme provode i na poslu i u svom toplom domu i putuju zajedno, ali varnice među njima tinjaju kao prvog dana. Nije ni čudo što se smatraju jednim od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, i pravi su primer da jaka ljubav i dalje postoji u ovom turbulentnom vremenu. 

Petar Đorđević

 

Ali, Žarko je morao dosta da se potrudi kako bi osvojio srce lepe glumice. Prvi put su se upoznali u Budvi, a glumica, prema svojim rečima, ne seća se tog susreta.

Pročitajte: Penthaus u kome je sve podređeno uživanju - Zavirite u novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića

‒  Žarko tvrdi da pamti kako sam bila obučena, a meni ostaje da mu verujem na reč ‒ ispričala je Milša jednom prilikom uz smeh.

Ali seća se drugog puta kad su se upoznali. Spojila ih je njihova zajednička drugarica Tanja, koja je bila kasnije i kuma na venčanju.  

youtube printscreen

 

‒ Dugo sam bila ubeđena da smo njenog druga Žarka slučajno sretali gde god da odemo. Kasnije su mi priznali da mu je ona krišom telefonirala gde da dođe, a on je sedeo kod kuće u kaputu i cipelama, spreman da odmah krene.

Viđali su se intenzivno mesec i po dana, a Žarko je zaprosio Milicu pre nego što su se prvi put poljubili.

Pročitajte: Uvlačenje stomaka i filtere ostavljaju drugima - Milica Milša i Žarko Jokanović u kupaćem, gledajte i učite

‒ Ja sam rekla „da“. Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega.

youtube printscreen

 

Verili su se na Paliću, a venčali u restoranu na Košutnjaku 27. avgusta 1999. godine. Svadba je počela u osam sati uveče i trajala do kasno u noć. Mladenci su dodavali stolove jer je pored 350 zvanica dolazio i veliki broj novinara da isprati njihov najlepši dan.

‒ Ponuda u buticima nije bila bog zna šta ili ja nisam znala gde da tražim venčanicu, pa sam odlučila da mi je sašije moja drugarica Maja. Međutim, tu se umešao Antonije, koji je u filmovima gledao kako deca idu za mladom i nose veo, pa je tražio da i njemu to omogućimo. Onda smo morali i veo da dodajemo ‒ otkrila je Milica, koja se sama našminkala za važan dan.

youtube printscreen

 

‒ Iako mi je prijateljica sašila i malu belu haljinu, toliko mi je bilo udobno u venčanici da nisam ni poželela da se presvučem. Te dve haljine i danas čuvam u svom ormanu.

‒ Neophodno je da partneri budu u istom timu, da igraju jedno za drugo. Zaljubljenost je idealan uvod u zajednički život, možda i dobar temelj, ali brak je mnogo više od toga. To je i ljubav, i poštovanje, i prijateljstvo ‒ rekla je Milica Milša u jednoj emisiji kada je otkrila tajnu dugovečnog braka.

Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti