Milica Milša hitno operisana, Žarko se ne odvaja od bolničke postelje: Moj heroj... FOTO

Milica Milša hitno operisana, Žarko se ne odvaja od bolničke postelje: Moj heroj... FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Milica Milša operisana posle rutinskog pregleda

Glumicu Milicu Milšu svake večeri gledamo kao glamuroznu Lalu Doder u seriji “Zakopane tajne”, dok se na javi njen život trenutno odvija u bolničkoj sobi.

“Upravo operisana. Moj Emčić, moj heroj. Ljubav do neba”, napisao je Žarko Jokanović uz fotografiju Milice Milše koja leži u bolničkoj postelji.

Instagram

 

Pročitajte: Ovako izgledaju stvarne žene - Milica Milša se bez kompleksa skinula u bikini FOTO

Omiljena glumica je prošle godine radila skoro bez prestanka, a naporan ritam koštao ju je zdravlja. Na jednom snimanju povredila je meniskus, ali je mesec i po dana trpela bolove pre nego što je zatražila lekarsku pomoć.

Tada se obratila klinici svog kuma i prijatelja, dr Ivana Mileusnića, koji je, nažalost, nedavno preminuo, a uspešno ju je izlečio terapijom krvnom plazmom, kada je pre nekoliko godina povredila koleno na probi jedne predstave.

- Kad god zagusti, odlazim u njegovu kliniku i doktori me bukvalno dižu iz mrtvih - priznala je tada Milica.

Aleksandar Krstović

 

Međutim, ovog puta, Milica se u bolnici našla nekim drugim povodom.

“Za nas žene jako su bitni preventivni ginekološki pregledi. Jedan takav mi je omogućio da obavim neophodnu operaciju na vreme. Vodite računa o sebi, drage moje. Budite i lale i lavice”, poručila je Milica Milša, koja se i sama oglasila nakon uspešno izvedene operacije.

Uz nju su, kao i uvek, i u dobrim i u teškim trenucima, njeni momci, koji joj pružaju bezrezervnu podršku, sin Antonije i suprug Žarko.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti