Komšije su sigurno ljubomorne: Terasa Milice Milše je pravi rajski vrt, minimalizam ne postoji u njenom rečniku

Komšije su sigurno ljubomorne: Terasa Milice Milše je pravi rajski vrt, minimalizam ne postoji u njenom rečniku

Autor: | 14/10/2023

0

Dom Milice Milše i Žarka Jokanovića krije pravi mali raj

Milica Milša i Žarko Jokanović pre izvesnog vremena preselili su se u novi stan u Beogradu koji su uredili po svojoj meri.

Instagram

 

Luksuzni penthaus opremljen je modernim nameštajem i antikvitetima, a umetničkih slika ima na svakom zidu. Međutim, verovatno najlepši kutak u njihovom domu je terasa, od koje je glumica napravila pravu oazu mira.

Pročitajte: Luksuz i razmetanje ga ne zanimaju: Zavirite u skromni dom Marka Đokovića koji deli sa devojkom Letisijom

Milica je pokazala svoj rajski vrt u kome najveći prostor zauzimaju različite bilje i cveće. Tu ima šarenog cveća, zelenih saksija i egzotičnih biljaka na kojima bi im svako pozavideo.

Instagram

 

Glumica i scenarista najviše vole da provode jutra na baštenskom nameštaju dok ispijaju kafu, a u komotnoj ležaljci opuštaju se posle napornog radnog dana.

Instagram

 

Milica i Žarko pokazali su da zaista nije potrebno mnogo da biste oplemenili prostor. Količina biljaka i zelenila koje su uneli u svoj kutak ne samo da izgleda lepo, već ima i umirujući efekat.

Instagram

 

Osmeh Milice Milše govori sve, ona uživa u svom rajskom vrtu - u čitanju dobre knjige, u ručku sa dragim Žarkom ili u opuštanju na svežem vazduhu i prelepom pogledu sa poslednjeg sprata.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti