Prva izjava! Milica i Žarko otkrili zašto su napustili Igru sudbine: Ne želimo da se valjamo u blatu, idemo dalje

Prva izjava! Milica i Žarko otkrili zašto su napustili Igru sudbine: Ne želimo da se valjamo u blatu, idemo dalje

Autor: | 05/12/2022

1

Milica Milša i Žarko Jokanović definitivno više neće učestvovati u Igri sudbine. Posle prvobitnog šoka, a potom i brojnih nagađanja, glumica i njen suprug odlučili su da progovore i iznesu svoju stranu priče.

Pročitajte: Brzo su se snašli! Milica i Žarko snimaju novu seriju, evo ko im je po napuštanju Igre sudbine pružio utočište

Petar Đorđević

 
 
 

Ekskluzivno za novi broj magazina TV Novele Jokanović je potvrdio odlazak iz najgledanije domaće serije.

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekao je Žarko Jokanović u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

 

Komentari (1)

Loading
Деда Сава 15:41 16.01.2023
Odgovori

Што да се ваљате у блату,кад је боље да се ваљате у парама! Што се тиче серије, овакве серије са ријалити,,, зачинима,,,могу да трају бесконачно,са Вама или без Вас.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti