Na Dedinju kod Cece ovakve nema: Olivera Gudelj pokazala jelku u luksuznom domu, obasjala Sevilju

Na Dedinju kod Cece ovakve nema: Olivera Gudelj pokazala jelku u luksuznom domu, obasjala Sevilju

Autor: | 25/12/2023

0

Jelka u domu porodice Gudelj kao iz bajke

Porodica Gudelj spremno dočekuje praznike dok poznati fudbaler Nemanja i njegova supruga Anastasija Gudelj trenutno uživaju u čarima Dubaija.

Brat Dragi je sa Lanom, a majka Olivera, otac Nebojša i sestra Vanja praznične dane provode u toplom luksuznom domu u Sevilji, gde takođe nekretninu poseduju Nemanja i Cecina naslednica.

Instagram

Imajući u vidu da su svi članovi porodice Gudelj naklonjeni sportu, ne čudi što je i njihovo imanje prilagođeno raznim aktivnostima – od improvizovanog terena za basket do bazena.

Instagram

 

Impresivna bela vila okružena je visokim zidom koji štiti od neželjenih pogleda sa strane. Bele mermerne staze u dvorištu presecaju uredno pokošen travnjak, a utisak ušuškanosti daje i raznovrsno rastinje, kao i umiljati beli pas.

Osim imanja, nedavno smo imali prilike da vidimo i kako su Vanja i Olivera okitile jelku u porodičnom domu!

Pročitajte: Ovakve jelke definitivno nema u Beogradu - Anastasija Ražnatović pokazala prazničnu idilu u Sevilji

Veliko i raskošno drvo krasile su ogromne bele kugle, medvedići, široke mašne i svetlucavi beli biseri.

Vanja i Olivera ništa nisu prepuštale slučaju, pa su se ukrasi našli i oko jelke, a tu je bila i minijaturna figura Deda Mraza koja je dodatno unela novogodišnji duh u kuću u Sevilji.

Instagram

 

 

Mnogi su prokomentarisali da se ovakva jelka ne viđa često, a da li je nadmašila dekoraciju svoje prije Cece koja na Dedinju poseduje velelepnu nekretninu ostaje nam da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti