JK nije čestitala Mariji Šerifović sina, a sada joj se javno obratila ovim rečima, pomenula i Vericu

JK nije čestitala Mariji Šerifović sina, a sada joj se javno obratila ovim rečima, pomenula i Vericu

Autor: | 20/12/2023

0

Jelena Karleuša danas se pojavila ispred sedme sile, a povod za to je nastup koji će održati u poznatom prestoničkom hotelu 1. januara.

Odgovarajući na mnoga pitanja novinara, stiglo je na red i ono u vezi sa Marijom Šerifović koja je nedavno postala mama uz pomoć surogat-majke, a vest o prinovi u porodici Šerifović ganula je mnoge koji prate i vole pevačicu godinama.

Boško Karanović

 

Jelena je sada prvi put progovorila o Mariji i malom Mariu, a među brojnim čestitkama ispod fotografije mališana izostala je Karleušina, pa su se mnogi pitali zbog čega.

- Nismo se još čule, ja ću to sigurno uraditi. Ja sam znala mnogo pre vas, i mnogo pre nego što je sve objavljeno, za to šta ona planira i šta se dešava.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak Maria Šerifovića - Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

- Naravno, pošto sam ja jedna od onih koja zna da čuva tajne, čak i kad je ljuta, nisam to nikome rekla - otkrila je Jelena.

Karleuša je sada Mariji javno čestitala prvi put i mnoge iznenadila reakcijom. S obzirom na to da su bile bliske prijateljice očekivano je bilo da diva pošalje čestitku mnogo ranije. 

- Ja samo mogu javno da joj čestitam. Znam da će biti divna majka, znam da je to mnogo želela, ali još bitnije je da znam da će Verica biti divna baka, Verica je zaslužila da ima unuče i da bude srećna - rekla je Jelena.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još