Lepa Brena uživa u Monaku - Pogledajte ko joj pravi društvo (foto)

Lepa Brena uživa u Monaku - Pogledajte ko joj pravi društvo (foto)

Autor: | 06/07/2020

0

Boba i Brena su posle karantina, koji pevačici nije nimalo prijao, kupili jahtu u Monaku i započeli putovanje po Sredozemnom moru. Lepa Brena je posle duže vremena izdvojila mesec dana za odmor, posvetila se svojoj dnevnoj rutini i suprugu, sa kojim uživa u toplim letnjim danim.

‒ Brena je sačekala da otvore granice i odmah je privatnim avionom sa Bobom odletela do Monaka. Prvu objavu sa ovog putovanja objavila je odmah po sletanju na aerodrom u ovom gradu. Gde su svi imali prilike da vide sa kim je krenula na odmor. Smestili su se u hotel dok nisu završili papirologiju u vezi s kupovinom jahte, a zatim su se ukrcali i započeli krstarenje po Sredozemnom moru ‒ rekao je za domaće medije izvor blizak pevačici.

Pročitajte: Brena i Boba ubedili sinove da se vrate u porodični dom - Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 17. Јун 2020. у 1:53 PDT


‒ Dok je na moru nema opasnosti da će je zakačiti virus koji vlada celom planetom. A kada su na kopnu, koriste sve mere zaštite koje je propisala „Svetska zdravstvena organizacija“. Pošto obilaze brojne destinacije, od Nice, preko San Tropea, Kana i drugih mesta, koriste vreme da uživaju u restoranima. A čim se usidre u luku, stavljaju zaštitne maske i kreću u razgledanje zanimljivosti u gradu. Breni posebno prija ovaj odmor jer može bez problema da posećuje neke od najlepših plaža u Francuskoj, jer čim stavi naočare i šešir, ljudi ne mogu da je prepoznaju kao što je to slučaj na Jadranskom moru, gde ne bi imala mira od brojnih fanova koji bi poželeli da se fotografišu sa njom ‒ dodao je izvor za „Kurir“.

Boba i Brena dobili društvo u Monaku

Kako je u poslednjih godinu dana radila bez predaha Brena je odlučila da još nekoliko nedelja provede na odmoru, a sada su joj se pridružili i njen mezimac Viktor i snajka Sandra.

Naime, sudeći po fotografiji koju je Brena objavila na svom „Instagram storiju“ Viktor i Sandra stigli su u Monako. Boba i Brena narednih nekoliko dana uživaće u društvu sina i snaje, a Brena se već pohvalila kako joj prija druženje sa Sandrom.

Pročitajte: Posle Aleksandre i druga Brenina snajka pokazala zanosno telo (foto)

Porodični odmor Živojinovići će provesti krstareći Sredozemljem, dok će mladi par, koji trenutno zbog uvedenih vanrednih mera ne može da izlazi u Beogradu, uživati u noćnom provodu u Monaku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) дана 5. Јул 2020. у 5:41 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram, Instagram print screen