Posle Aleksandre i druga Brenina snajka pokazala zanosno telo (foto)

Posle Aleksandre i druga Brenina snajka pokazala zanosno telo (foto)

Autor: | 01/07/2020

0

Sandra Miljaković javnosti je poznata kao druga Brenina snajka i devojka Viktora Živojinovića. Studentkinja je srpskog jezika, a u slobodno vreme radi kao šminkerka, pa je tokom izolacije često šminkala Brenu.

Sandra odnedavno živi u porodičnom domu Živojinovića i ona i Viktor izgledaju veoma srećni. Gde god se pojave blistaju od sreće, a Brena i Boba sjajno su prihvatili snajku koja je Viktora potpuno motivisala na pozitivne promene.

Pročitajte: Viktor Živojinović sa devojkom u provodu - Ljubav se vidi na njihovim licima (foto)

Naime, od kada je sa Sandrom, Viktor je omršao, počeo je sa pripremama za porodični život, a uz to posvećeno radi na proširenju svog ugostiteljskog biznisa i otvara novi lokal. A kako i ne bi kad pored sebe ima ovakvu lepoticu.

Sandra Miljaković - Zanosna devojka Viktora Živojinovića

Sandra je na svom „Instagram“ profilu objavila fotografije i snimke na kojima se vidi da ona i Viktor uživaju u letu na najbolji mogući način. Njih dvoje su razmenjivali nežnosti i nisu krili koliko se vole.

Lepa plavuša letnji dan iskoristila je i za fotografisanje u modernom kupaćem kostimu, koji je dodatno naglasio njen preplanuli ten. Brenina mlađa snajka izgleda zanosno i nije čudo što je u Viktorovom životu sve krenulo nabolje od kada je ona tu.

Pročitajte: Brena ima još jednu snajku - Ovo je devojka Viktora Živojinovića! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Jun 30, 2020 at 11:07am PDT


Pošto je Aleksandra Prijović izazvala brojne pohvale na račun svog izgleda i Sandra Miljaković pokazala je da izgleda podjednako atraktivno. Crnka i plavuša osvojile su srca braće Živojinović, a sada javnost čeka da upozna i treću Breninu snajku, koja će osvojiti Stefanovo srce. Sudeći po tome da su Stefana dugo povezivali sa Bojanom Rodić, ne bi bilo iznenađujuće da se zgodnom timu uskoro pridruži i jedna brineta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram