Doselila se snajka u dom Živojinovića: Viktor doveo devojku kod Brene

Doselila se snajka u dom Živojinovića: Viktor doveo devojku kod Brene

Autor: | 11/05/2020

0

Devojka Viktora Živojinovića, Sandra, stigla je u porodični dom na Bežanijskoj kosi gde će pod istim krovom živeti sa Brenom i Bobom

 

Devojka Viktora Živojinovića stigla je u porodični dom na Bežanijskoj kosi. Izgleda da je najmlađi Brenin i Bobin sin rešio da se skrasi. Na duže staze.

Prema pisanju domaćih medija, Viktor Živojinović (22) je u vilu na Bežanijskoj kosi doveo devojku Sandru Miljaković (26) sa kojom je u vezi nepunih godinu dana.

Viktor i Sandra će živeti u jednom delu kuće koji su već uveliko počeli da renoviraju i opremaju, te su tokom vikedna viđeni kako kupuju nameštaj.

Pročitajte: Zgodna plavuša - Upoznajte novu devojku Viktora Živojinovića (foto)

- Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje rešio drastično da smrša. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspeo da skine čak 54 kilograma! - priča dobro obavešten izvor za “Informer” i dodaje da se mladi par odlučio za zajednički život tokom pandemije korone:

- Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih!

Pročitajte: Viktor Živojinović izgleda sve bolje - Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Mar 30, 2020 at 11:34am PDT

Iako su pod istim krovom sa Brenom i Bobom, izgleda da srećni mladi par, ipak, ima svoju intimu.

- Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Rešili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov nameštaj.

- Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio - dodaje izvor. 

Pročitajte: Lepa Brena ima novu snajku - Viktor Živojinović pokazao devojku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Aug 15, 2019 at 12:29pm PDT

Iako su isplanirali zajednički život, izgleda da najmlađi Živojinović još uvek ne planira da se ženi.

- Odlepio je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku da pričaju tek kad ona završi fakultet - kaže za "Informer" isti izvor.

Kako saznajemo, Sandri je Viktor prva velika ljubav.

- Sandra nije imala poznate momke, pa nije navikla na pažnju medija. Imala je nekoliko kratkih veza, a svojevremeno je pokušavao da je osvoji Marko Miljković! Oboje su iz Brusa i imaju zajedničke prijatelje, ali Sandra nikad nije želela da bude sa njim - priča naš izvor.

Pročitajte: Brena i Boba u izolaciji napravili Viktoru rođendansko iznenađenje

viktor živojinović i sandra zajednički život

Devojka Viktora Živojinovića stigla kod Brene - Kako se slažu?

Inače, Brenina snajka je iz Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost, a radi kao šminkerka.

Izgleda da joj ovo drugo ide zaista sjajno budući da je svoje šminkerske veštine upotebila da ulepša muzičku divu tokom izolacije što smo mogli i da vidimo na fotografijama koje je Brena objavljivala na svom Instagram profilu.

Podsetimo, najmlađi član porodice Živojinović, prvi put je 'uhvaćen' u javnosti sa Sandrom krajem prošle godine na premijeri predstave "Lepa Brena prodžekt". Njih dvoje su pozirali sa Lepom Brenom pre ulaska na predstavu.

Pročitajte: Viktor Živojinović: Majka strahuje za nas, pa uvek neko ide sa nama

Takođe, Viktor i Sandra su se zajedno pojavili u javnosti na krštenju sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića u hramu Svetog Save.

Pročitajte: Lepa Brena u izolaciji sprema veliko iznenađenje - Plačem, ali ne odustajem

 

devojka Viktora Živojinovića

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram