Ana, Milica, Igor i Lav: Porodična fotografija oduševila, stigao je u njihov dom iznenada

Ana, Milica, Igor i Lav: Porodična fotografija oduševila, stigao je u njihov dom iznenada

Autor: | 11/03/2024

5

Ana Brnabić i Milica Đurđić oduševile porodičnim portretom

Ana Brnabić, doskorašnja predsednica Vlade Srbije, koja bi političku karijeru trebalo da nastavi na mestu predsednice Skupštine, već godinama je u srećnoj vezi sa doktorkom Milicom Đurđić, sa kojom ima sina Igora.

Srđan Stevanović/Getty Images

 

Član ove srećne porodice je i jedan Lav. Ali, ne ona velika divlja mačka. Reč je o jednom mešancu kojeg su udomile pre devet godina.

Pročitajte: Sin Ane Brnabić proslavio rođendan - Igor sluša klasičnu muziku i obilazi muzeje

Lepa doktorka nedavno je otkrila kako je taj poseban pas ušao u njihov život. Bukvalno im je zaustavio automobil.

- Ja sam vozila, Ana je sedela na suvozačkom mestu, i odjednom se ispred nas pojavio mali pas. Zakočila sam, zaobišla ga i videla ga u retrovizoru.

Rekla sam Ani: “Udariće ga kola. Izađi, pokupi ga.” Izašla je i uzela ga.

Kada sam videla to malecko čudo, shvatile smo da smo u tom trenutku zapečatile sebi sudbinu - rekla je Milica kroz osmeh za Alo!.

Milan Maričić/ATAImages

 

Veseo je i umiljat, a koliko smo videli na fotografijama, obavezan je deo svakog porodičnog portreta: Ana, Milica, Igor i Lav.

Pročitajte: Otkriven razlog zbog kog je operisana Kejt Midlton, od ovoga strahuje svaka žena

No, postoji samo jedan problem u vezi s njim, otkriva doktorka:

- Pošto smo mi porodica skitnica, smeta nam samo to što Lav ne voli da se vozi kolima. To mu je slaba tačka, sve ostalo je super.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (5)

Loading
Zoran 10:56 12.03.2024
Odgovori

Milica koja sa Anom, ima sina Igora. Da li je realno napisati nešto ovako? Šta treba da se desi ovoj planeti, da se vrati nekim normalnim porodičnim vrednostima? Veliki reset, pa ponovni nastanak i razvoj civilizacije?

Mali meda 16:27 12.03.2024
Odgovori

Ljubav je ljubav! Sta da se radi?!!! Kaze se da je ljubav korak od ludila! Pa sad, nismo mi svi isti! Al imam jednu zamerku ovom paru: vodite kera , a pametnije bi bilo da ste rodile jos jedno dete! Eto! Ovaj klinsc Igor je li tako, tako se zove (?) je presladak! Jedno dete nije dovoljno da se podmiri osnovna reprodukcija bracnog para ili partnerskog. Kome je Bog ili onsj drugi, dao milost da moze da radja, treba da rodi bar dvoje- troje! Pa drage moje, drsgi moji - kako vam drago! Cestitke za novu Predsednicu Skupstine!

Srbin 22:20 12.03.2024
Odgovori

Ja sam pravoslavni seljak koji neguje tradicionalne Srpske obicaje i kulturu u skolu sam naucio da su za potomstvo potrebni muz i zena kao Adam i Eva. Da su za stupanje u brak pred bogom potrebni muz i zena da crkva ispituje da nema smetnji pa tek onda odobrava i blagoslovi brak. Izbavi nas Gospode Boze nas od laznog mudrovanja telesnog i svakog mracnog i tamnog sladostrasca.Mislim da ovakve primere ne treba forsirati u javnosti vec nase kceri i sinove uciti pravim vrednostima.

Даница 12:36 13.03.2024
Odgovori

Срећна „породица", Ана Брнабић, има сина.....?????,ајде радикали(СНС), да видим коментаре! Све мора, на фабричка подешавања.... кад и како...?????

hellomagazin.rs M.M./ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti