Sve je spremno za dolazak Maria Šerifovića: Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

Sve je spremno za dolazak Maria Šerifovića: Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

Autor: | 16/12/2023

0

Stan Marije Šerifović spreman za sina

Marija Šerifović postala je majka! Juče je kao grom iz vedra neba stigla vest da je popularna pevačica uz pomoć surogat-majke dobila sina Maria, koji se sada sa mamom i bakom Vericom nalazi u Los Anđelesu, a uskoro bi trebalo sve troje da stignu u Beograd, gde će živeti u luksuznom stanu.

Instagram

 

Budući da je na Marijinim profilima na društvenim mrežama najavljen njen veliki novogodišnji koncert 31.12. na trgu u Zenici, izvesno je da će upravo zbog poslovnih obaveza krajem meseca morati da se vrati kući

Marija Šerifović se pre dve godine uselila u luksuzni stan u Beogradu na vodi, koji je znatno veći i luksuzniji od onog u kome je pre živela u jednom novobeogradskom naselju.

Instagram

 

Kao da je već tada znala da će dobiti bebu, odlučila se za nekretninu koja je prostranija, ima tri spavaće sobe i dva kupatila.

U Marijinom stanu dominira siva boja, sve je uređeno u minimalističkom stilu i sa mnogo ukusa.

Pročitajte: Ko je otac deteta Marije Šerifović? Otkrivena strogo čuvana tajna - Moj sin će sve znati

Iako važi za osobu koja privatni život pokušava da sačuva od javnosti koliko god je moguće, zahvaljujući njenom Instagram-profilu fanovi su imali priliku da steknu utisak u kakvoj raskoši živi jedina srpska evrovizijska pobednica, prenosi „Blic“.

Marija Šerifović je, inače, uz pomoć majke Verice u proteklim mesecima adaptirala svoj životni prostor za dolazak deteta.

Instagram

 

Početkom novembra je objavila video na kome se vidi kako "majstoriše" po kući, a sada je jasno da je opremala dečju sobu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina.

Pročitajte: Verica Šerifović plače od sreće, Marijin otac zatečen: Ništa nisam znao o tome, zabranila mi je...

Osim stana u Beogradu na vodi, Marijina porodica, tačnije majka Verica, u Kragujevcu poseduje kuću sa prostranim dvorištem, u koji rado odlazi kad god za to ima vremena.

 

 

Nema sumnje da će kroz godinu dana upravo tu sa bakom mali Mario napraviti svoje prve korake.

Instagram

 

Instagram

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još