Smrt ih je prerano rastavila: Ovako su se voleli Duda i Nena Ivković, sa njim je prošla kroz nezamislivo

Smrt ih je prerano rastavila: Ovako su se voleli Duda i Nena Ivković, sa njim je prošla kroz nezamislivo

Autor: | 01/12/2023

0

Udovica Dude Ivkovića posle dužeg vremena u javnosti

Dušan Duda Ivković, legenda srpskog sporta, preminuo je pretprošlog septembra. Ivković je iza sebe ostavio sinove Petra i Pavla ali i ljubav svog života, suprugu Nenu.

Ata Images

 

Nena nikada nije volela da se eksponira u medijima, ali sada je napravila izuzetak. Nakon toliko vremena imali smo priliku da vidimo udovicu Dušana Ivkovića i to na promociji njegove autobiografije „Moj krst, moja priča”.

Među brojnim poštovaocima lika i dela velikog Dude, u publici je bila i njegova Nena.

Ata Images

 

Duda nikada nije krio da su košarka i Nena njegove najveće ljubavi. Iako se retko pojavljivao sa suprugom u javnosti, uvek je isticao da je ona uvek tu za njega.

Pročitajte: Uradio je sve da je osvoji - Ljubavna priča Uliksa Fehmiuja i Snežane Bogdanović je kao iz filma, ovde je sve počelo

Selila se kad god su njegove poslovne obaveze to zahtevale, bila mu najveći oslonac u najtežim momentima, a prva je slavila najlepše trenutke.

Ata Images

 
 

Da je bila spremna da prođe sito i rešeto sa svojim voljenim, pokazalo se kada je doživela fizički napad na jednoj utakmici.

Naša reprezentacija je dva puta pobedila ekipu Grčke 1995. godine u Atini, i nastali su neredi u koje je upala i sama Nena.

Ata Images

 

– Onda, na nesreću, na tom prvenstvu dva puta dobijemo domaćina. Prvi put u grupi i drugi put u polufinalu. I napravi se onaj haos, kakav je već bio, na terenu. Gde moju suprugu prebiju u gledalištu – ispričao je Duda jednom prilikom.

Pročitajte: Vanja Modrić nije tipična žena fudbalera - Od Luke je starija 6 godina, a spojio ih je jedan telefonski poziv

Nenu nikada nije interesovalo da se eksponira u medijima. Ali kada bi se povremeno pojavljivala, svaki put je ostavljala utisak prirodnom lepotom i interesantnim stilom.

Ata Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još