Maja Ognjenović o stvarima od najvećeg značaja: Suprugova podrška i zagrljaj vredniji od svake medalje

Maja Ognjenović o stvarima od najvećeg značaja: Suprugova podrška i zagrljaj vredniji od svake medalje

Autor: | 18/08/2021

0

Dača Ikodinović i Maja Ognjenović ‒ suprug kao najveća podrška

„Olimpijske igre“ u Tokiju su završene, a Maja Ognjenović, zajedno sa ostalim devojkama ženske odbojkaške reprezentacije, ponosno se vratila sa bronzanom medaljom.

Iako su po povratku u Srbiju čestitke i pohvale pristizale sa svih strana, jedan trenutak vredeo je više od svih drugih. Bio je to zagrljaj supruga Dače Ikodinovića, koji je sve vreme trajanja „Olimpijskih igara“ u mislima bio uz nju, neprekidno je bodreći. Koliko joj podrška supruga, nekadašnjeg slavnog vaterpoliste znači, rekla je jednom prilikom za „Story“:

‒ Uoči svakog meča obavezno ga pozovem iz svlačionice, pred sam izlazak na teren. To je naš mali ritual.

Pročitajte: Dača Ikodinović i Maja Ognjenović - O svojoj ljubavi ne govore mnogo, ali ove fotografije otkrivaju istinu

Ata Images

 

Emotivan susret posle mesec dana razdvojenosti bio je propraćen iskrenim poljupcima i suzama radosnicama, a nema sumnje da su ga oboje željno iščekivali. Na pitanje o njihovoj čestoj razdvojenosti zbog potrebe posla, Maja je odgovorila:

‒ Kada me drugarice pitaju da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog.

Podsetimo, Dača Ikodinović i Maja Ognjenović u braku su od 31. decembra 2016. godine, a svoju lepu ljubavnu priču započeli su preko društvenih mreža. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još