Aleksandra i Viktor Troicki proslavljaju petu godišnjicu braka, ovakav poklon svaka žena sanja

Aleksandra i Viktor Troicki proslavljaju petu godišnjicu braka, ovakav poklon svaka žena sanja

Autor: | 27/11/2021

0

Aleksandra i Viktor Troicki proveli su dve nezaboravne nedelje na drugom kraju planete, na egzotičnim Maldivima

Kada su kod nas dani postali kratki, a nebo sivo, Aleksandri i Viktoru Troickom stigao je poziv da dve nedelje provedu na drugom kraju sveta. Sanja Papić, Aleksandrina prijateljica i koleginica iz vremena kada su se bavile modelingom, koja sada vodi turističku agenciju specijalizovanu za luksuzna putovanja na Maldive, predložila im je da dve nedelje provedu na tom rajskom ostrvu. Zamisao je bila da Viktor drži časove tenisa gostima ekskluzivnog rizorta, a da njegova supruga i deca uživaju. Nije im trebalo mnogo vremena da se spakuju i krenu.

‒ Naravno, poveli smo i baku, moju mamu, bez koje nigde ne idemo – kaže Aleksandra uz osmeh.

Pročitajte: Kakva godina u domu slavnog tenisera - Aleksandra i Viktor Troicki objavili prelepe vesti

Maldives by Sanja Papić

 

‒ Na Maldivima smo već bili, ali oduševljenje tim kutkom planete je uvek isto. Priroda je nestvarna, boje neverovatne, gde god usmerite pogled kao da posmatrate razglednicu… Ostrvo Amila, na kome smo bili, najlepše je na celom svetu. Sanja se potrudila da nam svaki dan učini zanimljivim, a dok je Viktor bio na teniskim terenima, baka i ja “stražarile” smo pored četvorogodišnje Irine i Darije, koja je u avgustu napunila godinu dana. Budući da su obe neustrašive i da obožavaju vodu, ni na trenutak ne smete da ih izgubite iz vida.

U junu, kada je proslavljeni teniser odigrao poslednji profesionalni meč, njegova supruga otkrila je da “plače kao kiša”, ali da se u isto vreme i raduje, jer ga turniri više neće odvajati od kuće.

‒ Doduše, proredio je putovanja i pre zvaničnog završetka karijere jer su mnoga takmičenja bila otkazana zbog korone. Već tada sam počela da se navikavam da je više kod kuće, ali sada je neuporedivo lepše i lakše jer smo stalno zajedno.

Pročitajte: Aleksandra i Viktor Troicki odabrali simbolično ime za ćerkicu

Maldives by Sanja Papić

 

Petu godišnjicu braka, 27. novembra, neće moći da proslave baš tog dana jer će Viktor biti u Austriji sa kolegama. Naime, prošlog decembra postao je trener naše „Dejvis kup“ reprezentacije, pa tako takmičarska strast nije nestala iz njegovog života.

Gledajući slike sa Maldiva, koje izgledaju kao da su nastale za potrebe neke reklamne kampanje, a imajući u vidu koliko je svojevremeno volela manekenstvo, pitali smo Aleksandru da li želi da se tom poslu makar povremeno vraća.

Nastavak teksta pronađite u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 26. novembra 

HELLO!

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti