Aleksandra i Viktor Troicki odabrali simbolično ime za ćerkicu

Aleksandra i Viktor Troicki odabrali simbolično ime za ćerkicu

Autor: | 19/08/2020

0

Aleksandra i Viktor Troicki pre tri dana postali su po drugi put roditelji. Preslatka porodica postala je pogatija za još jednog člana, a ponosni roditelji dobili su još jednu princezu.

– Sve je u najboljem redu, i mama i beba se osećaju dobro. Telefon mi zvoni od jutros, ja sam sa starijom ćerkom, čuvam je. Još ne znamo koje ćemo ime dati bebi – uzbuđeno je rekao Viktor u izjavi, neposredno nakon što se Aleksandra porodila.

Pročitajte: Čestitamo - Aleksandra i Viktor Troicki po drugi put postali roditelji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Jun 14, 2020 at 10:15am PDT


Par je ranije nameravao da za ćerkicu odabere neko tradicionalno rusko ime, pa ipak odlučili su se ime koje ima poreklo u grčkom jeziku. Irinina preslatka sestrica se zove Darija, prenosi "Blic".

Ime je izvedeno od imenice dar, a ima značenje dara, poklona s neba, što mala princeza svakako jeste, jer su Viktor i Aleksandra oduvek maštali o velikoj porodici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Dec 17, 2019 at 6:46am PST


Podsećamo, Aleksandra i Viktor Troicki u novembru 2019. godine obeležili su trogodišnjicu braka, a tim povodom na Instagramu objavili su set fotografija sa venčanja. Iz skladnog braka koji traje već pune tri godine, poznati par ima ćerkicu Irinu.

Pročitajte: Smela haljina i široki osmeh – Aleksandra Troicki je prava bomba (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Nov 27, 2019 at 1:26am PST


Sudbonosno “da” su jedno drugom najpre izgovorili u Crkvi Aleksandra Nevskog, a potom i pred matičarem, u luksuznom hotelu gde su organizovali glamurozno slavlje, kom je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti