Vesna, ko te je povredio? Bivša žena Željka Joksimovića oglasila se brutalnom porukom: Polusvet!

Vesna, ko te je povredio? Bivša žena Željka Joksimovića oglasila se brutalnom porukom: Polusvet!

Autor: | 06/12/2023

0

Bivša žena Željka Joksimovića aktivna je na društvenim mrežama

Iako već neko vreme nije u braku sa Željkom Joksimovićem, Vesna Joksimović svakim svojim potezom privuče veliku pažnju.

Instagram

 

Bivša žena Željka Joksimovića veoma je aktivna na društvenim mrežama, a pored fotografija objavljuje i svoje stavove koji navedu njene pratioce na duboko razmišljanje.

Pročitajte: Željko ih je odmah pozvao - Potresna objava Vesne Joksimović - Mnogo smo tužne Mina i ja...

Poslednje Vesnine objave posebno su naišle na čuđenje javnosti. Čini se da ju je neko zaista povredio i izneverio, jer se osvrnula na međuljudske odnose i kako neće da pristaje na nepoštovanje i lažna prijateljstva.

Facebook

 

- Ne, neću ignorisati da se "zahvalim" prevarantima od prijatelja koji zovu samo kada je lepo i treba nešto… taj polusvet je samo moj promašaj. Adio! - napisala je Vesna a potom je usledila još jedna objava.

Pročitajte: Ono naše - Bivša žena Željka Joksimovića zadala novi udarac Jovani, prizor iz Vesninog doma tek će se prepričavati FOTO

- Što si finiji, to si jeftiniji - zato nebitne na ignor - navela je ona, a svi su se zapitali kome su upućene ove brutalne reči.

Facebook

 

Podsetimo, Vesnino devojačko prezime je Avramović i potiče iz istog grada kao i pevač, Valjeva. Njihova ljubav iz srednjoškolskih dana krunisana je brakom kada je Željko imao 23 godine. U braku su dobili ćerku Minu.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Facebook

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti