A ko će tebi da oprosti, Željko? Vesna Joksimović bivšem mužu poslala brutalnu poruku, sve objavila javno FOTO

A ko će tebi da oprosti, Željko? Vesna Joksimović bivšem mužu poslala brutalnu poruku, sve objavila javno FOTO

Autor: | 19/07/2023

0

Vesna Joksimović, prva žena Željka Joksimovića, ne prestaje da intrigira javnost objavama na Instagramu. Sada su, u skladu sa periodom godine, na njenom profilu aktuelne letnje teme, odnosno fotografije u kupaćem kostimu koje golicaju maštu jer su obline u prvom planu, a tu i tamo napiše i neke rečenice koje nagone na razmišljanje. nagone na razmišljanje.

Instagram

 

Sada je na Insta storiju objavila nešto zanimljivo u vezi sa bivšim suprugom, mada ona nije autor objave. U pozadini se čuje duet Željka Joksimovića i Dina Merlina:

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića se javno obratila Jovani - Tužno je to, Jovana... Veruješ li u Boga?

‒ I sad Joksimović upada: „Oprostiću joj sve, nisam ja Supermen, pa da mogu to na leđima da ponesem.“ Šta ćeš joj oprostiti, Željko? Ko je ona i šta je zgrešila? Kome? Plus, šta si ti, neki sveti Haralampije, pa opraštaš ti njoj. A ko će tebi da oprosti, izvini molim te, gospodine bezgrešni?

Šta je Vesna htela da poruči i da li se ove reči odnose na Joksimovića? Može se pretpostaviti, ali ne mora da znači. Misterija...

Instagram

 

Iako su odavno pošli svako svojim putem, nije na odmet podsetiti na brak u kome su dobili ćerku Minu, danas uspešnu i zgodnu mladu damu sa diplomom muzičke akademije. Njihova ljubavna priča datira iz školskih dana. Mladi su se venčali, a roditelji postali rano, sa 23 godine. Međutim, nije im išlo, pa su odlučili da se razvedu. Ostali su u korektnim odnosima, pre svega zbog deteta.

Pročitajte: Vesna mi je kao ćerka, često dolazi kod nas - Majka Željka Joksimovića i danas je bliska sa bivšom snajom

Nikada nisu pričali zbog čega su se rastali, ali Vesna je jednom na Instagramu otkrila šta misli o braku:

‒ Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija. Dok je lepo neka traje, i onda adio. Eto vam odgovor.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti