Vesna mi je kao ćerka, često dolazi kod nas: Majka Željka Joksimovića i danas je bliska sa bivšom snajom

Vesna mi je kao ćerka, često dolazi kod nas: Majka Željka Joksimovića i danas je bliska sa bivšom snajom

Autor: | 26/10/2022

1

Majka Željka Joksimovića sa bivšom snajom neguje blizak odnos

Iako se prvi put oženio u ranoj mladosti, a sa suprugom Vesnom u braku bio relativno kratko, taj period života Željka Joksimovića i danas privlači dosta pažnje.

Razlog za to leži i u činjenici što je sa Vesnom dobio ćerku Minu, za koju je veoma vezan, ali nije tajna da su i njegovi roditelji – Branislav i Vesna Joksimović ostali u dobrim odnosima sa bivšom snajom.

Pročitajte: Od tada je među nama neka distanca - Jovana je svekrvi jednu stvar žestoko zamerila, to nije smela da joj uradi

Instagram

 
 

‒ Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi u našu vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka ‒ otkrila je majka muzičke zvezde u jednom od retkih intervjua koje je dala. 

Pročitajte: Kao italijanska glumica - Prvu suprugu Željka Joksimovića retko viđamo, ćerka Mina objavila fotografije sa porodičnog ručka (foto)

Instagram

 
 

Baba i deda su, baš kao i cela porodica Joksimović, ponosni na najstariju Željkovu ćerku, koju je dobio sa samo 23 godine.

„Danas smo proslavili to što sam diplomirala na Muzičkoj akademiji, a ujedno i moj upis na master“, pohvalila se nedavno Mina na Instagramu, uz fotografiju sa porodičnog ručka.

Pročitajte: Mina Joksimović okupila porodicu, Željko sa suprugom celu noć slavio FOTO

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti