Željko Joksimović završio u objavi bivše žene Vesne, bilo je jače od nje

Željko Joksimović završio u objavi bivše žene Vesne, bilo je jače od nje

Autor: | 31/01/2024

0

Vesna Joksimović, bivša žena Željka Joksimovića, aktivna je na društvenim mrežama, gde često ostavlja objave za koje mnogi smatraju da nose neku tajnu poruku. Iako godinama nisu zajedno, njihov odnos intrigira javnost.

Instagram

 

U svakom slučaju, imaju nešto što će ih zauvek vezivati, a to je ćerka Mina. Budući da je veoma talentovana, odlučila je da krene tatinim muzičkim stopama.

Pročitajte: Eto vam odgovor! Vesna Joksimović posle 30 godina otkrila zašto se razvela od Željka

- Najvažnije mi je šta mi roditelji kažu. Uvek su uz mene i mnogo sam naučila od njih. Tata me je naučio da na muzici neprestano radim. On i ja odlično sarađujemo, velika mi je podrška od početka - izjavila je lepa Mina svojevremeno.

Instagram

 
 

Njena mama otkrila je kako ta zajednička saradnja izgleda. Na Instagramu je podelila snimak iz studija, sa fokusom na ćerku. Videli smo kako se stvara nova pesma, ali videli smo i - Željka. Možda ga mnogi nisu očekivali na Instagramu bivše žene...

TikTok printscreen

 

“Moja Mina”, napisala je Vesna. Mina je završila fakultet, privodi kraju master i radi u očevom studiju. Tata je ponosan, očigledno i mama, a video koji je podelila mogao bi da otkrije u kakvim su odnosima bivši supružnici. Reklo bi se da je sve u najboljem redu...

TikTok printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images/Instagram

Slične Vesti