Praznična čarolija u domu Zdravka Čolića: Za kićenje jelke zadužena je mlađa ćerka, u to se niko od nas ne meša

Praznična čarolija u domu Zdravka Čolića: Za kićenje jelke zadužena je mlađa ćerka, u to se niko od nas ne meša

Autor: | 27/12/2021

0

Zdravko Čolić - Dom slavnog pevača ćerka Lara za praznike pretvara u bajku

Malo je zvezda na ovim prostorima koje su tokom višedecenijske karijere uspele da sačuvaju ugled i ne izgube sjaj kao što to polazi za rukom Zdravku Čoliću. Od prvog pojavljivanja na sceni do danas dokazuje da je spoj srdačnosti i odmerenosti šmekerska i vanvremenska kombinacija.

Pročitajte: I najbolji greše - Čola odbio pesmu koja je postala vanvremenski hit, neki tvrde da se i danas kaje

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Slavni pevač, otac dve ćerke, Une i Lare, uživa u roditeljstvu, ali priznaje taj izazov postaje sve veći. Tinejdžerski dani uneli su novu dinamiku u njegov život. Zdravko opisuje kako ovih prazničnih dana izgleda njihov dom.

- Kuća je okićena, pokloni lepo upakovani. Za ukrašavanje jelke zadužena je mlađa ćerka Lara, u to se niko od nas ne meša. Priroda mog posla je takva da za Novu godinu uglavnom radim, tako da porodično putujemo i slavimo zajedno sa prijateljima. Za Božić smo kod kuće, supruga Aleksandra uvek spremi raznovrsna jela, svakome ono što najviše voli, a onda se svi okupimo za stolom. Praznična atmosfera uvek me podseti na detinjstvo.

Pročitajte: Supruga Zaravka Čolića zamera mu samo jedno - To ne mogu da promenim!

Instagram

 
 

Na pitanje kako su ti dani izgledali dok nije postao otac, Zdravko otkriva:

- Kad sam bio mlađi, za Novu godinu uvek sam bio sa familijom, slavili smo u kućnoj atmosferi. Mnogo sam voleo da dobijam čestitke, koje su se nekada pisale i slale. Sada je sve prešlo u elektronsku formu i nema više tu emociju. Obradovalo bi me kada bih dobio pravu čestitku, muzičku, s nekom lepom božićnom pesmom. Kasnije, kada sam kao mladić počeo da izlazim, voleo sam da za doček budem u vikendici na obroncima Bjelašnice. Nas nekoliko parova, švedski sto, kamin... Ponesemo svečanu garderobu, pa se oko 23 sata presvučemo u odela i haljine i dočekamo Novu godinu, a tokom noći nas zatrpa sneg, pa ne možemo da izađemo iz vikendice. Bila je to prava idila, kao sa razglednice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti