Advokat bivše žene Jovana Marića ukazao na drugu stranu priče: Nije monstrum mladić čiji je stan, već otac!

Advokat bivše žene Jovana Marića ukazao na drugu stranu priče: Nije monstrum mladić čiji je stan, već otac!

Autor: | 20/11/2023

0

Bivša žena Jovana Marića preko advokata iznela svoju stranu priče

Jovan Marić i njegova treća žena, 32 godine mlađa Danijela Tiosavljević, bili su medijska bomba dok je ljubav trajala, ali u sudnici su, tokom razvodne parnice, vodili pravi rat.

Nisu se pomirili, i to je verovatno razlog što se ni Danijela ni njihov sin Mateja nisu pojavili na sahrani uglednog psihijatra, koji je preminuo prošle nedelje.

- Oni kažu da sam ja njih isterao iz stana. A ona je pokupila sina i otišla kod sestre. Rekla je: „Neću više da živim sa tobom, razvodimo se, ne volim te više, nema osnova da živimo zajedno, izlazi iz ovog stana.” 

Youtube Screenshot

 

- Rekao sam joj da ima pravo, ali da neću da se iselim: „Kao što znaš, bio sam ti direktor, imao sam veliku platu, stan sam kupio zajedno sa prethodnom suprugom, prema tome, ona ima veća prava nego ti”. Tad mi je rekla da ću se iseliti i da ću „videti još” - ispričao je svojevremeno Marić za Blic.

Pročitajte: Potresno pismo Jovana Marića sinu - Mateja, dođi da upamtiš moj lik, svi će upirati prstom u tebe i govoriti...

Stan je postao predmet spora, a ta priča stigla je i do medija. Nemanja Jolović, advokat Marićeve bivše žene i sina, pre dve godine je za B92 izneo njihovu stranu priče.

- Nije monstrum Mateja Marić koji želi da ostvari svoja zakonska prava, već je pravi monstrum otac koji u medijima kontinuirano iznosi niz neistina.

- Uostalom, moj klijent ni u jednom trenutku nije u sporu sa gospodinom Marićem, već sa Aleksandrom, drugom suprugom svog oca, koja je pravnim mešetarenjima doskora bila i vlasnica pomenutog stana.

Privatna Arhiva

 

- Parnica koja je počela još 2011. odnosila se na stan koji je Jovan prepisao sinu, a potom ga prodao svojoj drugoj supruzi, iskoristivši svoje pozicije da u ime maloletnog deteta, u svojstvu staratelja potpiše kupoprodajni ugovor.

- Taj paradoks i niz krivičnih dela, od ometanja pravde, pa do nelegalnog ulaženja u posed, menjanja brava, stavljanja blinidiranih vrata, napokon su dobili svoj epilog, jedinom logičnom presudom – objasnio je advokat.

„Sine, bolestan sam, imam rak, neću još dugo, ne izbacuj me na ulicu”, zavapio je Jovan Marić tada, ali Jolović je rekao da stvari nisu bile baš takve kakvima ih je doktor predstavio.

Pročitajte: Ovo je 32 godine mlađa studentkinja sa kojom je Marić dobio sina - Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao

- Strašno i nemoralno je kada izbacite na ulicu svoje maloletno, nemoćno dete i njegovu majku. Ne viđate ga godinama i nemate kontakt.

- Moja klijentkinja je uredno dovodila dete u centar za socijalni rad, gde je bilo predviđano da viđa oca, međutim, Marić se nikada nije pojavljivao u dodeljenim terminima. Posle određenog vremena, Danijela je prestala da dolazi i da dovodi dete, jer je uvidela da je to besmisleno.

Privatna arhiva

 

Marić se pak držao svoje priče:

- Čak sedam godina nisam video sina. I tu sebi stavljam minus što nisam uspostavio odnos sa njim, što sam dozvolio da ga, pod uticajem njegove majke, sedam godina ne vidim.

- Čuo sam da studira FON. Ne znam gde stanuje, nemam kontakt sa njim. To mi je najveći žal.

No, advokat je tvrdio da Marić nije ni pokušavao da stupi u kontakt sa sinom. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva