Ovo je 32 godine mlađa studentkinja sa kojom je Marić dobio sina: Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao

Ovo je 32 godine mlađa studentkinja sa kojom je Marić dobio sina: Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao

Autor: | 14/11/2023

6

Bivša žena Jovana Marića bila je njegova studentkinja

Iza psihijatra Jovana Marića je burna ljubavna biografija: tri braka, iz svakog po jedno dete, a kako je priznao, bilo je i neformalnih veza. Medijski je najpomnije ispraćena ljubav sa Danijelom Tiosavljević, s kojom je dobio sina Mateju.

Privatna Arhiva

 

Priča sa 30 godina mlađom Danijelom počela je dok je još bio u drugom braku. Sa tadašnjom ženom i ćerkom živeo je u tastovoj kući na Senjaku, a imao je i stan na Novom Beogradu.

Pročitajte: Umro čuveni psihijatar Jovan Marić

- Stan sam dobio od klinike. Služio mi je da pišem knjige, a iskreno da priznam, i za švaleraciju. Iz jednog takvog odnosa sa Danijelom, koja je tada bila moja studentkinja, dobio sam Mateju 2001. godine. Pošto sam tada imao novca jer sam pisao i bio na raznim direktorskim funkcijama, prodao sam taj stan i sa Danijelom se uselio u novi.

Privatna arhiva

 

- S obzirom na to da sam novac dao ja, stan se vodio na moje ime i Danijela me je stalno opominjala da moram da obezbedim sina jer imam dosta godina. Zbog toga sam mu 2002, kada je imao samo sedam meseci, prepisao stan, i ne pomišljajući da bi on to mogao da zloupotrebi. Moja druga žena se nije bunila jer je bila iz bogate porodice, a ubrzo, već 2003, mi smo se i razveli i ja sam se zvanično oženio Danijelom – objasnio je Marić svojevremeno.

ATA Images

 

Jovan i Danijela upoznali su se na Medicinskom fakultetu, gde je on radio kao profesor, a ona studirala.

- Bila je šarmantna lepotica koja je svojim stavovima odudarala od ostalih iz generacije. Odmah sam poželeo da ostarim pored nje i da zasnujemo porodicu.

Ljubav je brzo planula. Venčali su se, a Danijela je počela da radi kao asistent na predmetu koji je predavao njen suprug.

Miladin Šormaz

 

Marić je kasnije postao ambasador Srbije u Južnoafričkoj Republici, gde su mu društvo pravili supruga i sin. Iako su im zbog velike razlike u godinama mnogi zamerali, jer tako nešto u društvu i dalje nije prihvatljivo, Danijela je imala odgovor:

- Uživam kraj ostvarenog i uspešnog muškarca. Odgovara mi njegova zrelost.

No, po povratku u Beograd, krajem 2010, počeli su problemi u raju. Danijela je zatražila razvod.

Pročitajte: Poslednja želja teško bolesnog Jovana Marića - Mateja, sine moj, molim te...

- Kada mi je to rekla, počeo sam da razmišljam šta se zapravo dogodilo. A kada čovek krene da razmišlja, ne može da ne dođe do ideje. Pošto ona želi da dobije stan, koji nije male vrednosti, zaključio sam da joj je materijalni faktor veoma bitan. Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao – izjavio je Jovan za Story posle razvoda, dok njegova bivša supruga nije želela da daje nikakve izjave.

Privatna arhiva

 

- Čak sedam godina nisam video sina. I tu sebi stavljam minus što nisam uspostavio odnos sa sinom, što sam dozvolio da ga, pod uticajem njegove majke, sedam godina ne vidim. Čuo sam da studira FON. Ne znam gde stanuje, nemam kontakt sa njim. To mi je najveći žal. Rastao sam bez oca, a i moj sin na neki način odrasta bez oca.

Komentari (6)

Loading
Ja 23:21 14.11.2023
Odgovori

Marić je dokaz, da i pored toga sto je bio psihijatar,nije mogao da ukroti neke svoje nedostatke u odrastanju.Obrazovanjem dobijamo naučenu i memorisanu pamet koja nam služi da dobro odradimo posao za koji smo se školovali.Mudrost i prava pamet se stiče rodjenjem a onaj ko je ne dobije po rodjenju, ne vrede mu ni fakulteti ni doktorati.

Ivan 23:55 15.11.2023
Odgovori

Pazi ovu recenicu, da ostari uz nju. Pa već si bio star kad si je sreo.

Рашо 11:00 16.11.2023
Odgovori

Човек психијатар, лекар, професор на универзитету, са више од 50 година има љубавну везу са својом студенткињом, потом је као супругу поставља на место асистента на предмету који он предаје! Где су и шта раде стручна тела тог факултета, како је могуће да све ово пролази, да буде прихваћено и одобрено, ...? И онда од неком држи придике и "паметује" о животу! Срамно да не може грђе!

Mirjana 16:14 16.11.2023
Odgovori

Ostarila drtina ni mladosti ni lepote a ni para i još razocaran !

hellomagazin.rs Privatna arhiva

Slične Vesti

Pročitajte još