Sveća, ikona i sarma: Ovako prva dama u porodičnom domu slavi Đurđic

Sveća, ikona i sarma: Ovako prva dama u porodičnom domu slavi Đurđic

Autor: | 16/11/2023

0

Tamara Vučić vratila se iz Pariza nakon što je na modnoj manifestaciji „Serbian Fashion Day 2023“ zajedno sa Vesnom de Vinčom predstavila prvi nacionalnog parfem. Prva dama Srbije nije se zadržavala u „Gradu svetlosti“, već se vratila u svoj dom kako bi proslavila Đurđic.

Boško Karanović

 

Prizori iz doma Tamare Vučić uvek oduševe javnost. Iako je supruga prvog čoveka države i raspored joj je popunjen diplomatskim i humanitarnim radom, gospođa Vučić uvek nađe vremena za svoju porodicu i potrudi se za svaku proslavu.

Pročitajte: Vukan ih obožava - Donosimo vam najbolji recept za vafle koji se spremaju u domu Tamare Vučić FOTO

Danas je prva dama Srbije podelila delić atmosfere iz toplog doma. Uz fotografiju slavske sveće i ikone, Tamara je poželela svojim sugrađanima srećnu slavu.

Instagram

 

Poseban trenutak na njenom profilu dobila je i kraljica svake slave - sarma. Iako je Tamara vrsna domaćica, nismo sigurni da li je baš ona pripremala ovo ukusno jelo, ali sigurni smo da će svi u njemu uživati.

Instagram

 

Ukoliko je supruga Aleksandra Vučića pored svih obaveza i putovanja našla vremena i da spremi celu slavu, u tome joj je sigurno pomagao sin Vukan, koji se već pokazao kao odličan asistent u maminim kulinarskim majstorijama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti