Recept Goce Lazarević za brzi pilav lak je za pripremu Instagram
Malo je poznato da je Goca Lazarević odlična domaćica od koje može mnogo toga da se nauči. Odlično se snalazi u kuhinji i uživa da priprema obroke za svoju porodicu, a njen suprug najviše se obraduje njenom pilavu sa piletinom.
Iako joj nikad nije teško da napravi domaći topli obrok za svoje najmilije, Goca ipak nema uvek toliko vremena da se posveti šporetu, tako da je sa godinama iskustva naučila nekoliko trikova kako da ubrza proces a da pritom ne žrtvuje ukus.
Pročitajte: Recept za hrskavu proju po ukusu Novaka Đokovića
Tako je jednom prilikom podelila trik za pilav sa pilećim mesom a ovaj recept namenjen je svim domaćicama koje nemaju vremena za kuhinju.
Priprema je toliko jednostavna da čak i one koje nemaju mnogo iskustva u kuhinji mogu da gnaprave ovaj sit i ukusan obrok kao od šale.
Boško Karanović
- Uzmite pileće meso, bilo koje. Ja ga propržim na malo ulja, nalijem vode i stavim jednu goveđu supu. Dobro operem integralni pirinač i na dno stavim meso, dodam pirinač i nalijem vodu. Probam da li je dovoljno slano, dodam malo bibera i stavim da se zapeče. Uz integralni pirinač vam ne trebaju nikakvi začini. Kad je skoro gotovo pospem odozgo crvenom paprikom, vrati se još pet minuta u rernu i to ti je ručak - opisala je Goca Lazarević svoj način pripreme poznatog jela.
Pročitajte još
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)