Danica u njenim godinama izgledala nestvarno: Pojavila se fotka glumice iz mladosti, porede je sa devojkom Ristovskog

Danica u njenim godinama izgledala nestvarno: Pojavila se fotka glumice iz mladosti, porede je sa devojkom Ristovskog

Autor: | 20/10/2023

2

Glumačko-bračni par Lazar i Danica Ristovski duže od četiri decenije negovao je brak koji je važio za jedan od najskladnijih, pa je vest da se razvode, koja je stigla početkom prošle godine, mnoge iznenadila.

‒ Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno ‒ rekao je tim povodom istaknuti dramski umetnik.

Boško Karanović

 

Da u njegovom životu ponovo ima mesta za ljubav Lazar Ristovski obelodanio je na društvenim mrežama, na kojima je uz fotografiju glumice Anice Lazić stavio emotikon srca. Novinarima koji su ga zamolili za komentar kratko je poručio:

‒ Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Njih dvoje su zajedno igrali u seriji „Drim tim“ kada su se, po svemu sudeći, javile i emocije, a najviše komentara u javnosti može se čuti na temu velike razlike u godinama.

Posle opšte graje i mnoštva komentara na račun nove devojke slavnog glumca, pojavila se fotografija Danice Ristovski iz mladosti, kada je bila približnih godina kao Anica.

Naime, Danica ima iza sebe veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kome vredno radi još od navršenih studija glume.

You tube print screeen

 

Ipak, kao vrlo mlada, Danica se pojavljivala u manjim ulogama u ostvarenjima koja danas znamo kao kultna, kao što su serije „Pozorište u kući“, „Vruć vetar“ i „Svetozar Marković“, a sa 22 godine je zabeležila ulogu i u filmu „Dvoboj za južnu prugu“, u kojoj je oduševila kako svojim talentom tako i lepotom.

„Dvoboj za južnu prugu“ je ostvarenje iz 1978. godine, čiju režiju potpisuje Zdravko Velimirović, a scenario Puriša Đorđević i Zdravko Velimirović. Reč je o starom partizanskom filmu sa Dragomirom Bojanićem Gidrom u glavnoj ulozi, a Danica Ristovski tada je igrala mladu lepoticu Jelenu. Da li njena lepota može da se poredi sa novom devojkom Lazara Ristovskog, mnogi su se pitali.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Sofia 17:17 20.10.2023
Odgovori

Muskarci , i oni poznati i oni nepoznati , su veoma nezreli. Rasturiti brak nakon toliko godina ??? To je strasno , bolesno ...Zaboraviti na sva desavanja , sve uspomene koje su vezane za taj petriod zivota ??? To je bolesno. Ali , sve dodje na svoje. Prisustvo nekoga se oseca u njehovim odsustvu. Taki ce i on i svi slicni njemu da shvate sta su uradili. Zlocin.

Dr A. 10:00 23.10.2023
Odgovori

Ova Anica je dno, devojka koja se snima dok se tušira i to objavljuje na društvenim mrežama. Tolika razlika u godinama je nešto što je bolesno, mogao bi deda da joj bude.

hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti