Tajni plan Dženifer Garner: Ovo će slomiti srce Bredlija Kupera

Tajni plan Dženifer Garner: Ovo će slomiti srce Bredlija Kupera

Autor: | 22/08/2020

0

Nova devojka Bredlija Kupera, Dženifer Garner, privukla je pažnju javnosti, posle paparaco fotografija na kojima ona i Bredli uživaju na plaži sa malenom Li. Ipak, nejasno je ostalo kako se romansa desila neposredno posle raskida glumičine dugogodišnje veze i izjave, da je sada vreme, kada želi da uživa u samoći.

Kako prenosi strani tabloid "Gossip Cop" nova devojka Bredlija Kupera glumca koristi kao paravan za prikirvanje ljubomore. I dok svetski mediji bruje o tome kako je Bredli razlog raskida između Dženifer Garner i Džona Majera, čini se da je istina nešto drugačija.

Pročitajte: Bredli Kuper primoran je da skriva svoj emotivni život – Ona je kriva za sve

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@kimlerkimlerleee је поделио/ла објаву дана 12. Авг 2020. у 6:20 PDT


Kako piše pomenuti tabloid, Dženifer je ovim postupkom poželela da privuče pažnju svog bivšeg supruga, Bena Afleka, koji uživa u ljubavi sa Anom de Armas. Iako je do sada Dženifer svoju intimu čuvala od očiju javnosti, mediji navode da su paparaco fotografije deo njenog plana da bivšeg supruga učini ljubomornim.

Pročitajte: Irina Šajk očajna - Ovo je nova ljubav Bredlija Kupera? (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) дана 16. Авг 2020. у 2:48 PDT

Čini se da je njen plan urodio plodom, jer njen biši suprug nije uspeo da prećuti kada je video fotografije sa Bredlijem. Ipak, rođendan je proveo u društvu kubanske lepotice, koja mu je poklonila motor i identične kacige, kako bi zajedno uživali u zabavi, a to je još više razbesnelo Dženifer.

Kako se ni Dženifer ni Bredli nisu oglasili povodom njihove veze, a njihovi bivši partneri imali su burne reakcije na pomenute fotografije, ostaje nejasno da li je ćutanje znak odobravanja tajne romanse, ili je reč o dugogodišnjem prijateljstvu.

Ipak, činjenica je da je Irina skrhana Bredlijevim odnosom sa Dženifer, a posebno ju slama što se glumica mnogo dopala malenoj Li.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Slične Vesti