Ben Aflek: Potvrdio vezu sa kubanskom glumicom

Ben Aflek: Potvrdio vezu sa kubanskom glumicom

Autor: | 02/05/2020

0

Oskarovac Ben Aflek ne krije da je razvod od glumice Dženifer Garner njegova životna greška. Ipak, kako je njihov brak i pored svih pokušaja defintivno gotov, glumac je rešio da krene dalje.

Iako se već neko vreme nagađa da je u vezi sa glumicom kubanskog porekla Anom Selijom de Armas Kaso, sada je stigla i zvanična Instagram potvrda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on Apr 30, 2020 at 3:36pm PDT

Ben Aflek je zaljubljen do ušiju

Glumac je konačno i na Instagramu službeno postao dečko glumice Ane de Armas. Do sada su Bena i Anu zajedno hvatali paparaci, ali sada je glumica pokazala kako provode vreme zajedno. Ovo je prva ozbiljna glumčeva veza nakon razvoda od Dženifer Garner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on Jun 18, 2019 at 5:12am PDT

Emocije se rodile  na snimanju filma

Slavni glumac prvi put je bliskost sa Anom pokazao na snimanju filma "Deep Water" u kojem su igrali  zajedno. Od tada su nerazdvojni, zajedno su boravili u njenoj rodnoj Kubi, gdje je Ben promovisao  i film "The Way Back".

Zbog burnog života koji je vodio, Ben Aflek je dobio epitet lošeg momka. Njegova borba sa alkoholizmom trajala je dugi niz godina - taman kada bi delovalo da je konačno preuzeo kontrolu nad svojim životom, desilo bi se nešto što bi ga nateralo da poklekne.  Ruku spasa mu je uvek pružala bivša supruga i majka njegovo troje dece Dženifer Garner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck Everyday (@bendos_everyday) on Feb 19, 2020 at 12:02am PST


U velikom intervjuu  za ugledni "The New York Times" Ben Aflek je nedavno iskreno govorio o svom najvećem životnom neuspehu, borbi sa zavisnošču i o raspadu braka s glumicom Dženifer Garner.

–  Najviše žalim zbog razvoda. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegova pozitivna strana. To je samo zagrevanje u otrovnom, groznom osećaju niske vrednosti i gađenja samom sebi –   započeo je svoju ispovest  47- godišnji glumac.

– Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a kada je brak počeo da mi se raspada, počeo sam više da pijem. Bilo je to 2015, 2016. godine. Moje prekomereno uživanje u alkoholu  stvorilo je još više bračnih problema  – bio je iskren Ben koji tvrdi da je živeo u začaranom krugu.

Pročitajte: Ben Aflek ostavio devojku: Pokušaj da spase brak sa Dženifer Garner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck (@affleckworld) on Jul 2, 2015 at 9:17am PDT

 

– Opsednut sam strahom od neuspeha, a to nije zdravo.  Da, napravio sam greške u životu, a zbog nekih i žalim, ali iz svega toga moraš nešto da naučiš i da pokušaš da ideš napred. Ljudi sa kompulsivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, stalno imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju da uklone i osećaju  se bolje, pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. Ipak,  sve to čini ti život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu, a onda počinje prava bol.  Ulazite u začarani krug iz kog ne možete da izađete. Barem se meni to dogodilo – rekao je tada Ben Aflek

Razvod nakon 13 godina braka

Važili su za jedan od najlepših parova Holivuda, a zvanično su se razveli 2018. godine nakon 13 godina braka.  Imaju troje dece: ćerke  Vajolet (14) i Serafin (11) i sina Samjuela (7).

U zahtevu za razvod oboje su zatražili zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece. Par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor u kojem se navodi da će imovinu podeliti na jednake delove. Benovo bogatstvo procenjuje se na 105 miliona dolara, dok se imetak Garnerove procenjuje na 60 miliona.

Ben Aflek: Semjuel kaže da Džen i ja nismo cool roditelji! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinespain (@magazinespain) on Feb 19, 2020 at 2:42am PST

Glumački par poznao se na snimanju filma “Perl Harbor” 2001, ali se ljubav između njih rodila na snimanju filma “Derdevil“. Dženifer je tada bila u braku sa glumcem Skotom Folijem, a Ben Aflek je bio veren Dženifer Lopez. Kada su ostavili partnere započeli su romansu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram