Dženifer Garner i Ben Aflek posle objave da se razvode porodično otišli na Bahame

Dženifer Garner i Ben Aflek posle objave da se razvode porodično otišli na Bahame

Autor: | 03/07/2015

0

Ben Aflek i Dženifer Garner potrudili su se da svojoj deci obezbede mir i privatnost posle njihovog razvoda koji su ove nedelje, tačno na desetu godišnjicu svog braka najavili. Naime, bivši glumački par poveo je svoju decu na Bahame, u vilu koju tamo poseduju, gde zajedno pokušavaju da im objasne kako će sada živeti, piše američki "People".
Popularni glumci želeli su da od medijske pompe sačuvaju svoje kćerke Serafinu i Vajolet, s obzirom na to da je njihov sin Samjuel isuviše mali da bi shvatio da će se u njegovom životu nešto promeniti. Devojčice nisu bile svesne da se njihovi roditelji rastaju, a mama i tata su odlučili da im to saopšte pošto se završi školska godina i na zajedničkom odmoru.
- Benu je porodica uvek na prvom mestu i sreća njegove dece mu je najvažnija - rekao je izvor blizak paru i otkrio da su nekadašnji supružnici poslednje tri godine, od rođenja sina Sema, živeli na ovaj način, ali da su konačno odlučili da stave tačku na svoj brak.
Uprkos šuškanjima da je glumčeva zavisnost od alkohola i kockanja presudila krahu braka, izvori bliski paru tvrde da nije reč o tome. Naime, Dženifer kao glavni razlog prekida navodi što je Ben često bio odsutan od kuće, te da se ona osećala usamljeno i zanemareno. Zbog toga su se često svađali, a na kraju su odlučili i da se rastanu.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti