Bredli Kuper primoran je da skriva svoj emotivni život - Ona je kriva za sve

Bredli Kuper primoran je da skriva svoj emotivni život - Ona je kriva za sve

Autor: | 30/07/2020

0

Tajne veze Bredlija Kupera oduvek su privlačile pažnju javnosti. Iako je tek nedavno okončao brak sa lepoticom Irinom Šajk, šuškalo se da je neko treći krivac za to. Sve optužbe naravno, pale su na Lejdi Gagu, a onda su se pojavile glasine da se Bredli viđa i sa njom.

Bivša supruga Toma Kruza, Kejti Holms, takođe je bila predmet Bredlijevog interesovanja. Kako prenosi portal "Gossip Cop" Bredli i Kejti upoznali su se u susedstvu.

Pročitajte: Ovo je mnogima promaklo - Bredli Kuper uhvaćen sa bivšom na dodeli Oskara (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Nov 14, 2019 at 2:49pm PST


– Zbližilo ih je i to što oboje imaju ćerke. Bredli je čak upoznao Suri, iako ga ona još uvek predstavlja samo kao prijatelja. – tvrdi izvor za pomenuti magazin.

Međutim, čini se da su njih dvoje bili samo prijatelji i da je svojevremeno, njegovo srce zaista pripadalo Lejdi Gagi. Svoju ljubav nisu obelodanili, jer je Irina tome stala na put.

Naime, manekenka je zahtevala od glumca da se najmanje šest meseci ne pojavljuje javno sa drugim ženama, a da će se i ona pridržavati istog. Bredli je ispoštovao njen zahtev, međutim, prema napisima stranih medija sada želi da otvoreno govori o ljubavi prema Lejdi Gagi.

Gaga je sa druge strane odlučila da njihova romansa zauvek ostane tajna, jer ona ne želi da ima reputaciju žene koja je uništila jedan brak. Nakon što je shvatila da bi to bio toksičan odnos, Gaga je odlučila da krene dalje i započela je romansu sa Majklom Polanskim, sa kojim, prema napisima stranih medija čeka bebu.

Tajne veze Bredlija Kupera još uvek su misterija, što nas ni najmanje ne čudi, s obzirom da je lepa Irina nedavno primećena kako izlazi iz njegovog stana. Sigurni smo jedino u to da ako do pomirenja među bivšim supružnicima dođe, ono sigurno neće ostati tajna.

Pročitajte: Irina Šajk i Bredli Kuper ponovo zajedno, da li je ovo dokaz?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Shayk (@irinashayyyk) on May 29, 2020 at 10:08am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram