Aleksandra oduševila Filipa - Rođendasnki poklon za pamćenje, a od cene staje pamet

Aleksandra oduševila Filipa - Rođendasnki poklon za pamćenje, a od cene staje pamet

Autor: | 21/08/2020

0

Aleksandra Prijović oduševila Filipa - ta činjenica poznata je još od kada je par otpočeo emotivnu vezu. Filip je nekoliko puta isticao, kako ga Aleksandra oduševljava svojim talenitma, ali i skromnošću i dobrotom. Ipak, ovakav gest ni on nije očekivao.

Aleksandra je rođendansku zabavu svog supruga isplanirala do detalja. Prvo mu je na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom čestitala rođendan, uz emotivnu poruku.

Pročitajte: Aleksandra Prijović pokazala sina - Na koga vam liči mali Aleksandar?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Aug 19, 2020 at 5:08am PDT


– Srećan rođendan, najboljem tati. Volimo te Aleksandar i ja – napisala je ona, a u komentarima su se nizale čestitke upućene njenom suprugu.

Ostatak dana bio je rezervisan za sitna, ali i krupna iznenađenja. Aleksandra Prijović oduševila je Filipa intimnom rođendanskom proslavom u njihovom domu, a sve je bilo u znaku broja 35. Plavi i srebrni baloni posebno su se svideli malom Aleksandru, dok su gosti uživali u čarima prelepo dekorisanog slatkog stola.

Ipak, iznenađenjima tu nije bio kraj. Aleksandra je mužu kupila i poklon, a cifra koju je izdvojila je vrtoglavo visoka.

- Izdvojila je pozamašnu sumu novca, otišla u radnju i kupila sat iz najnovije kolekcije, jedan od najskupljih satova u ponudi u vrednosti od čak 25.000 evra. On se umalo nije srušio kada je video poklon. Toliko su skupih poklona dali jedno drugom da se u društvu šalimo da je najbolje biti Prijin ili Filipov bračni partner. Filip bi mogao da kupi stan u centru grada kada bi prodao sve satove koje je dobio od žene - rekao je za "Blic" izvor blizak bračnom paru.

Pročitajte: Aleksandra u suzama, jedva došla do reči - Filip Živojinović prvi put o supruzi, prvom poljupcu, veridbi i sinu Aleksandru (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on May 25, 2019 at 10:18am PDT


Sudeći po tome koliko se Aleksandra potrudila, ovo će definitivno biti dan kog će se Filip uvek rado sećati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram