Ljubavno skrovište u Grčkoj: Zavirite u prelepu morsku kuću Suzane Mančić i njenog Simice

Ljubavno skrovište u Grčkoj: Zavirite u prelepu morsku kuću Suzane Mančić i njenog Simice

Autor: | 06/09/2023

0

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj će vas oduševiti

Pilion, prelepo poluostrvo u Tesaliji između Atine i Soluna, kao da je izašlo iz grčke mitologije. Bez ikakve dileme bi moglo da nam da odgovor na pitanje kako su antički narodi koji su naseljavali te predele zamišljali raj. Uostalom, Grci ga i nazivaju Izletištem bogova. Bujna južna vegetacija, visoke planine, duge peščane plaže, romantično Egejsko more – sve je tu.

Instagram

 
 
 

U jednoj od skrivenih oaza Piliona smestila se vikendica biznismena Simeona Ocomokosa i popularnog TV lica Suzane Mančić. Savršeno mesto za letnji odmor, ali i ostale slobodne dane, kad par poželi da pobegne od vreve višemilionske metropole kao što je Atina.

Pročitajte: Uspešan, moćan i bezobrazno bogat - Evo čime se zaista bavi suprug Suzane Mančić

“Uhvati zrak sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lep”, napisala je Suzana ispod slike u ljubičastoj letnjoj haljini koja se savršeno uklopila u okolinu. Na Izletištu bogova sve je u harmoniji, od divne prirode do kuće, sazidane od kamena u tradicionalnom, rustičnom stilu.

Instagram

 

U ovakvom okruženju, daleko od gužve i radoznalog sveta, Suzana i njen suprug mogu da se opuste i uživaju do mile volje. Ona se nedavno pohvalila i kako je naučila da pravi liker od trešanja, kojih ima mnogo u tom kraju.

Kroz dvorište, puno sunca, zelenila, pesme ptica i cveća, vijuga kamena staza, a ukrašeno je i velikim ćupovima u antičkom duhu.

Instagram

 
 

Tu je i terasa sa pletenim nameštajem. Hlad joj, osim nadstrešnice, obezbeđuju i krošnje drveća. Idealan kutak za lenstvovanje u hladovini, kaže voditeljka.

A na lepu kuću motri verni čuvar, ljubimac porodice – beli pas koji joj pravi društvo na jednoj od božanstvenih razglednica sa Piliona.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još