Problem sa Simicinim ćerkama... Otkrivena tajna Suzane Mančić i bogatog Grka, nije sve tako bajno

Problem sa Simicinim ćerkama... Otkrivena tajna Suzane Mančić i bogatog Grka, nije sve tako bajno

Autor: | 14/11/2023

0

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos zajedno su skoro 25 godina. Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj, odakle je on poreklom, a život popularne voditeljke savršeno je balansiran između Beograda i Atine.

Daljina im, očigledno, nikad nije predstavljala problem. Suzana je i ovih dana u glavnom gradu Grčke, gde je vreme mnogo lepše nego što je na severnijim prostorima Balkana.

Privatna Arhiva

 

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Nedavno je voditeljka otkrila tajnu iz porodičnog odnosa za koju je malo ko znao.

– Shvatila sam da možda njegove ćerke imaju bojazan, ili da možda on ima bojazan – rekla je Suzana Mančić u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” na Blic televiziji kada su ona i profesorka pomenule njen drugi brak.

Pročitajte: Ljubavno skrovište u Grčkoj: Zavirite u prelepu morsku kuću Suzane Mančić i njenog Simice

Suzana je objasnila da je sa Simeonom potpisla i predbračni ugovor kako bi svi bili srećni i zadovoljni te da je to ona upravo i inicirala jer se u Grčkoj drugačije deli imovina nego u Srbiji.

Na pitanje da li se suprug zapravo plašio kako će njegove ćerke reagovati, jer bi u tom slučaju kasnije bilo pitanje oko podele imovine, Suzana kaže:

– Jašta nego oko imovine.

Kaže da danas ima dobar odnos sa ćerkama svog muža, ali da je na početku nisu prihvatile:

– Pa, nisu baš.

Mirko Tabašević

 

O tome da je prvom suprugu bila treća žena, Suzana takođe priča u emisiji.

– I svakoj devojci bih poželela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena – kaže Suzana, ali joj je profesorka Slavica objasnila da s naučnog stanovišta to nije tako kako ona doživljava.

O komplikacijama da ostane u drugom stanju i tome kako je imala više spontanih pobačaja pre nego što je rodila prvu ćerku, kao i da se druga ćerka rodila prevremeno, Suzana je takođe vrlo otvoreno govorila u pomenutoj emisiji kada se prisetila i šta joj je tada prolazilo kroz glavu:

– Jao, Bože, da li će se ovo završiti kao što se sve završavalo ranije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još