Uspešan, moćan i bezobrazno bogat: Evo čime se zaista bavi Simeon Comokos, suprug Suzane Mančić

Uspešan, moćan i bezobrazno bogat: Evo čime se zaista bavi Simeon Comokos, suprug Suzane Mančić

Autor: | 27/02/2023

0

Suprug Suzane Mančić vlasnik je velike kompanije

Suzana Mančić i Simeon Comokos zajedno su skoro 25 godina. Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj, odakle je on poreklom, a život popularne voditeljke savršeno balansira između Beograda i Atine. Daljina im, očigledno, nikad nije predstavljala problem. Suzana je i ovih dana u glavnom gradu Grčke, gde je vreme mnogo lepše nego što je trenutno na severnijim prostorima Balkana.

Pročitajte: Suzana Mančić otvorila dušu - Pogrešan izbor partnera sve ume da pokvari, Simeonu zameram samo jednu stvar

Privatna Arhiva

 

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Ugledan je biznismen i vrlo vešto održava ravnotežu između privatnog i profesionalnog segmenta života.

Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu. Njegova radna biografija je raskošna: bio je stručnjak za komercijalu pri američkoj ambasadi u Atini, izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni sekretar poslovnih saveta između Grčke i još nekoliko zemalja. U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI).

Pročitajte: Muž Simica SVE SAZNAO - Otkriveno ko je LJUBAVNIK Suzane Mančić, svi ga znate! Pogledajte zajedničke fotografije

Luka Šarac

 

Kako piše u portfoliju grupacije, domaćim i stranim klijentima koji nameravaju da konkurišu na regionalnom i međunarodnom tržištu nude se visokokvalitetne komunikacione usluge. Suprug Suzane Mančić je na čelu ovog uspešnog tima, a kao što vidimo posle skoro četvrt veka, ruže cvetaju i na ljubavnom polju koje deli sa Suzanom.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin