Ćerka Nevene Božović napunila dve godine: Mala Anka je kao šećer, pogledajte tu haljinicu

Ćerka Nevene Božović napunila dve godine: Mala Anka je kao šećer, pogledajte tu haljinicu

Autor: | 24/08/2023

0

Ćerka Nevene Božović je preslatka

Kako samo vreme leti - ćerka Nevene Božović napunila je dve godine. Kao da je juče bilo da je mala Anka došla na svet i osvojila javnost svojim krupnim plavim očima.

Instagram

 
 
 

Nevena je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, tako da prateći njene profile zaista možemo da imamo uvid u svaki trenutak njenog života. Od nastupa, preko prijateljica i supruga Nikole Ivanovića i raznih autfita, pevačica zaista ne propušta da objavi sve lepe momente.

Instagram

 

Tako je podelila i porodičnu fotografiju sa žurke za Ankin rođendan. Ćerka Nevene Božović bila je najslađa devojčica na celom svetu, u lila haljinici sa tilom i karnerima, i krupnim cvetom u kosi.

Pročitajte: Nevena Božović i njen suprug nikad srećniji, a imaju veliki povod za slavlje!

 

Sandalice su apsolutni hit – nešto tamnije ljubičaste boje i potpuno udobne za jurcanje sa drugarima. Anka sedi između mame i tate i drži balone, dok nasmejani roditelji poziraju za kameru.

Instagram

 

Majčinstvo je pevačici potpuno promenilo svakodnevicu i život, a Anka ju je naučila novim prioritetima.

Pročitajte: Pogled koji obara: Nikola Ivanović naočare ne skida, lepše oči niste videli

 

- Jako sam se dobro snašla, kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - rekla je Nevena Božović svojevremeno.  

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti