Nevena Božović i njen suprug nikad srećniji, a imaju veliki povod za slavlje! (foto)

Nevena Božović i njen suprug nikad srećniji, a imaju veliki povod za slavlje! (foto)

Autor: | 24/08/2022

0

Rođendan ćerke Nevene Božović bio je u stilu princeze

Pre godinu dana Nevena Božović se ostvarila u ulozi majke i na svet je donela devojčicu Anku. Nevena i njen suprug Nikola sada su svojoj mezimici priredili prvu rođendansku proslavu, pa su se postarali da ovaj važan dan protekne savršeno i mislili na svaki detalj.

Pročitajte: Kapetan i princeza - Anka Ivanović u naručju zgodnog tate pilota, Neveni je srce zaigralo (foto)

Instagram

 

S obzirom na to da je Nevenin suprug rođen u Budvi, gde ova srećna porodica živi, iskoristili su idealnu priliku da ćerkici upriliče zabavu s pogledom na more. Budući da je Nikola vlasnik jednog hotela na samoj obali, upravo ovo je bila idealna lokacija za Ankičin prvi rođendan.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! - Nevena Božović predstavlja ćerku Anku i govori o prvim mesecima majčinstva

Instagram

 

Teško da bilo šta može nadmašiti tematsku žurku u kraljevskom stilu, pa je tako mala Anka imala baš sve što jedna princeza može da poželi - na prvom mestu tortu u obliku dvorca. Roze poslastica na tri sprata sa imenom devojčice i prskalicama na vrhu bila je praznik za oči, a kada je došao red da se ugase svećice, Anku je u naručju držao tata.

Pročitajte: Dom je tamo gde je srce - Nevena Božović živi na novoj adresi, pogled će vas hipnotisati (foto)

Instagram

 

Nisu izostale crvene ruže kao ni mnoštvo balona u ovim tonovima, dok je na jednom od njih pisalo “Princess”. Čitav sto bio je dekorisan u roze i crvenim bojama.

Pročitajte: Tiha patnja mnogih žena, zgodni kapetan Nikola Ivanović - Detalji koje do sada niste znali o mužu Nevene Božović

Instagram

 

U skladu sa temom i jednogodišnja slavljenica izgledala je neodoljivo u roze suknjici od tila, sa crvenim cvetom u kosi, dok je sedela pored rođendanskog poklona mini-klavira. Sada znamo da je od mame nasledila i ljubav prema muzici.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin