Pogled koji obara: Nikola Ivanović naočare ne skida, lepše oči niste videli (foto)

Pogled koji obara: Nikola Ivanović naočare ne skida, lepše oči niste videli (foto)

Autor: | 07/09/2022

1

Ćerka Nevene Božović će vas kupiti za sva vremena

Muž Nevene Božović Nikola Ivanović i te kako zanima širu javnost. Ko je zgodni pilot iza tamnih naočara koji je osvojio srce pop zvezde? Kad nije u vazduhu, Nikola je obavezno negde pored vode. Ili na probama sa svojim orkestrom.

Osim činjenice da je vlasnik ugostiteljskog objekta, pre nekoliko godina postao je kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, prvi iz Budve, što u šali posebno voli da naglasi. 

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! - Ćerka Nevene Božović je kao med, prve fotografije i sve o prvim mesecima majčinstva

Marija Stanković

 

- Za sve su krivi filmovi „Top Gan“ i „Oficir i džentlmen“. Onda čuvene „Ray Ban“ naočare, koje i danas nosim, dobri motori, a da ne pominjem devojke koje su uvek volele fine momke u uniformi. Vazduh je moj teren, ali uspeo sam da savršeno uklopim sve svoje strasti, avione, more i muziku. Naime, sviram saksofon u budvanskom „Gradskom orkestru“, tako da slobodno vreme često provodim i uz note - rekao je zgodni pilot za magazin “Hello! Travel”.

Instagram

 

Ukoliko ga negde ugledate bez famoznih naočara bićete počastvovani, jer ih uglavnom nosi sa sobom. Retka Nikolina fotografija bez ovog trendi aksesoara osvanula je nedavno na Neveninom profilu. 

Pročitajte: Nevena Božović i njen suprug nikad srećniji, a imaju veliki povod za slavlje! (foto)

Instagram printscreen

A sada dobro pogledajte i sledeću fotografiju.

Neverovatno plave oči i pogled koji će vas kupiti za sva vremena. Izgleda da je neodoljiva Anka krupne, plave oči ipak nasledila od svoje mame Nevene. 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti