Tiha patnja mnogih žena, zgodni kapetan Nikola Ivanović: Detalji koje do sada niste znali o mužu Nevene Božović

Tiha patnja mnogih žena, zgodni kapetan Nikola Ivanović: Detalji koje do sada niste znali o mužu Nevene Božović

Autor: | 03/09/2021

5

Muž Nevene Božović i te kako zanima širu javnost 

Beskrajno talentovana i pomalo tajanstvena, Nevena Božović uvukla nam se pod kožu čim je kročila na scenu šou-programa “Prvi glas Srbije”. Sve znamo o njoj, da ima glas za sve žanrove, da joj savršeno pristaje svaki stajling, da je sinonim za kvalitet i dobru muziku, ali, kada je reč o privatnom životu, misterija misteriju stiže. Međutim, poslednjih nedelja mlada pevačica je na sedmom nebu – postala je mama devojčice Anke.

Pročitajte: Ima li šta slađe - Nevena Božović objavila prvu fotografiju ćerke Anke (foto)

Kada sudbina odluči da uplete prste i poigra se našim životom, malo ko ima vremena da se spase. Tako je Nevena, ne sluteći ništa, tog leta objavila singl “Jasno mi je”, čiji refren glasi: “Ova ljubav nije za mene”. Dok su se beogradski mediji pitali da li i koliko autobiografskih momenata ima u pesmi ona je tih toplih junskih dana, dok je boravila na Crnogorskom primorju, upoznala svoju ljubav, pilota Nikolu Ivanovića, u čiji je kafić u srcu Budve slučajno ušla.

Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama - rekla je za list “Alo!”.

- Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju.

Pročitajte: Nevena i Muž Nevene Božović glavna tema o kojoj se priča, fotografija pokrenula lavinu komentara

Ko je zgodni pilot iza tamnih naočara koji je osvojio srce pop zvezde? Kad nije u vazduhu, Nikola Ivanović obavezno je negde pored vode. Ili na probama sa svojim orkestrom. Osim činjenice da je vlasnik ugostiteljskog objekta, pre nekoliko godina postao je kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, prvi iz Budve, što u šali posebno voli da naglasi. Interesantno je da se nije opredelio za neku profesiju vezanu za more, kao većina njegovih sugrađana.

Marija Stanković

 

- Za sve su krivi filmovi „Top Gan“ i „Oficir i džentlmen“. Onda čuvene „Ray Ban“ naočare, koje i danas nosim, dobri motori, a da ne pominjem devojke koje su uvek volele fine momke u uniformi. Vazduh je moj teren, ali uspeo sam da savršeno uklopim sve svoje strasti, avione, more i muziku. Naime, sviram saksofon u budvanskom „Gradskom orkestru“, tako da slobodno vreme često provodim i uz note - rekao je zgodni pilot za magazin “Hello! Travel”.

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Cc 15:11 03.09.2021
Odgovori

Tip nezna recenicu da sastavi , a uzasno prepotentan ! Neznam...neko voli..

Munem 11:03 05.09.2021
Odgovori

Lik nikad ne skida naocare. Prvi put kad sam ga na kratko video bez njih frapirao sam se koliko je zrikav.

Marina 13:32 05.09.2021
Odgovori

Mogao bi malo da se osisa. Inace zgodan dasa. A prepotentan jeste. Zrikav nije,jer ne bi mogao da bude pilot. Nevena je slatka, nije nametljiva, ali je premrsava i na granici anoreksicnosti.

hellomagazin.rs hellomagazin