Od portreta porodice do imena šofera: Nemanja Gudelj na plaži pokazao sve tetovaže, osim jedne (foto)

Od portreta porodice do imena šofera: Nemanja Gudelj na plaži pokazao sve tetovaže, osim jedne (foto)

Autor: | 01/08/2022

0

Tetovaže Nemanje Gudelja privlače pažnju

Fudbaler Nemanja Gudelj, uz čije ime poslednjih meseci neminovno ide odrednica “dečko Anastasije Ražnatović”, skinuo se na portugalskoj plaži Lagos i pokazao ne samo da je u odličnoj formi, nego i tetovaže koje je teško pobrojati.

Pročitajte: Prvo zajedničko letovanje mora da se pamti! Pogledajte kako je porodica Gudelj impresionirala Anastasiju (foto)

Instagram

 

Poslednju u nizu, tri krsta na leđima, uradio je u Sevilji, gde živi od prošlog leta. Kako je izgledao taj proces mogli su da isprate i njegovi brojni pratioci na Instagramu, gde je objavio snimak sa lica mesta.

Pročitajte: Poklon koji je rasplakao Cecu - Otkriveno šta je Nemanja Gudelj kupio Anastasiji za rođendan, javnost podeljena

Instagram

 

Jedna od prvih tetovaža koju je Nemanja uradio, još u Holandiji, bio je lik njegovog oca Nebojše, od koga je nasledio fudbalski talent, a na njegovom telu našlo se mesta i za ostale članove porodice: majku Oliveru, brata Dragišu i sestru Vanju.

Pročitajte: Teniserka je zauvek zaključala Gudeljevo srce - Ko je žena sa kojom se Anastasija bori za Nemanjinu ljubav (foto)

Profimedia

 

Tetovaže Nemanje Gudelja ne mogu se prebrojati

Tu su i motivi vezani za sport, omiljeni citati, simboli koji za njega imaju posebno značenje, a kuriozitet je da je istetovirao i ima svog šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa, koji mu je tokom vremena postao prijatelj.

Pročitajte: Anastasija baš zna da odabere - Nemanja Gudelj jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera, nedeljno zarađuje...

Instagram

 

“Poslednja igra leptira” nekada se pitala “A gde je Nataša”, a obožavoci mlade pevačice mogli bi da upitaju Nemanji – a gde je Anastasija, odnosno tatu posvećen njoj?

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti