Velika žurka u Italiji, cela porodica na okupu: Zavirite na proslavu punoletstva sina Dejana Stankovića FOTO

Velika žurka u Italiji, cela porodica na okupu: Zavirite na proslavu punoletstva sina Dejana Stankovića FOTO

Autor: | 04/08/2023

0

Sin Dejana Stankovića proslavio 18. rođendan

Dejan Stanković, proslavljeni fudbaler, ima tri sina: Stefana, Filipa i Aleksandra. Svi su nasledili njegov sportski gen i obuli kopačke, a najmlađi Aleksandar nosi dres Intera u kojem nastupa kao vezni igrač. Upravo je proslavio 18. rođendan.

Profimedia

 
 

Poseban povod zaslužuje i posebnu zabavu. Ipak samo jednom u životu postajemo punoletni.

Pročitajte: Ova zanosna Italijanka zavela je sina Dejana Stankovića FOTO

Među brojnim čestitkama od prijatelja i navijača primetili smo i one koje su stigle od braće, a Aleksandar je na Insta-storiju otkrio i deo atmosfere sa proslave. 

Instagram

 

U prvom planu bili su plavi i crni baloni, u bojama Intera. Bila je ovo prilika da se na okupu nađe cela porodica, pa smo pored ponosnog tate i starije braće videli i Aleksandrovu zgodnu mamu, koja je plenila u elegantnoj letnjoj haljini u trenutno vrlo aktuelnoj roze nijansi. Ana Aćimović je Dejanu izgovorila sudbonosno „da‟ pre 23 godine i po svemu se razlikuje od ostalih „supruga fudbalera‟.

Instagram

 

Aleksandra, Filipa i Dejana fudbalski svet video je zajedno i u maju. Naime, Filip, koji takođe nosi dres Intera, bio je na pozajmici u holandskom klubu Volendam, a na kraju sezone dobio je nagradu za najboljeg igrača. Priznanje su mu uručili mlađi brat i otac.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia